Plita cu inductie Bosch Seria 8 cu afișaj TFT TouchDisplay

1

Bosch aduce pe piata plita cu inductie Seria 8 cu afișaj TFT TouchDisplay si zona FlexInduction, conceputa pentru a gati la cele mai inalte nivele. Suprafața mare si atractiva a touchscreen-ului, impreuna cu optiunea Bosch Assist sunt piesele de rezistenta ale aparatului.

plita cu inductie Bosch Seria 8 cu afișaj TFT TouchDisplay

Iata cateva avantaje ale acestui produs:

  • Convenabil și atractiv: ecran tactil TFT de înaltă rezoluție cu zona FlexInduction
  • Operarea cu o simpla atingerea: tehnologia full-touch permite ca toate funcțiile să fie accesate rapid
  • Operarea intuitivă: imaginile spun mai mult decât o mie de cuvinte.
  • Bosch Assist: cea mai ușoară cale de a obtine rezultate perfecte
  • Senzori performanti: senzorii PerfectCook si PerfectFry preveni micile accidente in gătit și asigura rezultate optime
  • Conectivitate: datorită Home Connect vă puteți verifica oricând și de oriunde dacă plita este oprită
  • Control: funcțiile plitelor din Seria 8 și Seria 6 pot fi controlate prin intermediul ecranului tactil TFT

O plita pentru un meniu de vis

Ecranul tactil TFT de inalta rezolutie are o dimensiune de 80cm si un aspect elegant datorita imaginilor si culorilor stralucitoare. Funcțiile pot fi selectate și controlate prin simpla atingere – rapid și clar. Imaginile grafice atractive vă conduc în mod intuitiv prin meniul de opțiuni.

plita cu inductie Bosch Seria 8 cu afișaj TFT TouchDisplay

Precizie pentru rezulate perfecte

Grație Bosch, nu trebuie să fii un maestru bucătar pentru a obține rezultate perfecte. Senzorii performanti asigură ca temperatura din interiorul vasului de gatit sa fie controlata cu precizie. Functia PerfectFry are cinci nivele de temperatură: de la nivelul 1 “foarte scăzut” pentru sosuri și chutney la nivelul 5 “ridicat” pentru cartofi prăjiți sau fripturi. Când se folosește senzorul PerfectCook, puteți selecta cu ușurință nivelul dorit de pe display-ul TFT. În timpul prepararii, temperatura măsurată de senzor este transmisa sistemului electronic de control, care reglează intensitatea în mod corespunzător. Fie că doriți să prăjiti ceva gustos la 170 de grade, sa fierbeti paste la 100 de grade, sau să păstrati mancarea calda la 70 de grade, plita cu senzorul PerfectCook va menține temperatura exact la nivelul corect.

plita cu inductie Bosch Seria 8 cu afișaj TFT TouchDisplay

Ajutorul tau de bucatar

Fie că doriti sa gatiti carne, legume sau garnituri, această funcție sofisticată va ghideaza in a obtine meniul perfect. Pur și simplu trebuie să selectați vasul dorit din meniul afisat, iar Bosch Assist va arata automat nivelul de temperatură adecvat și utilizarea fie a senzorului PerfectFry sau PerfectCook. Mai simplu de atat nu se poate! Vasele de gatit pot fi plasate pe oricare dintre cele două zone de FlexInduction chiar si în timp ce deja se gateste. Cele două zone de gătit sunt conectate pentru a forma o singură suprafață, continuă. Mai mult, in cazul vaselor foarte mari, zona se mai poate exinde cu inca 20%.

plita cu inductie Bosch Seria 8 cu afișaj TFT TouchDisplay

 Home Connect

Plitele și hotele smart completează gama de electrocasnice Bosch. Acest lucru înseamnă ca prin aplicatia Home Connect puteti verifica de aproape oriunde dacă noua plita este pornita sau oprita. Aceasta caracteristică este deosebit de convenabila. În plus, funcțiile hotei pot fi ușor de operat cu ajutorul display TFT – practic puteți controla două aparate în același timp.

 

Share.