Lansare Miele: Plita cu inductie si hota TwoInOne

1

Miele lanseaza plita cu inducție cu hotă integrată care dispune de funcția automată Con@ctivity 2.0. Pe lângă pornirea și oprirea aparatului de gătit, această funcție are capacitatea de a regla automat puterea de evacuare a hotei în funcţie de ce se întâmplă pe plită, asigurând astfel un climat plăcut în cameră.

Plita cu inductie si hota TwoInOne

Noul produs elegant și performant TwoInOne combină unele dintre cele mai bune soluții profesionale oferite de Miele: tehnologia cu inducție și hotele cu sistem de evacuare marginală. Hota centrată pe plita de 80 de centimentri lățime este încadrată de două zone Powerflex variabile. Hota este vizibilă doar prin intermediul grilei, iar componentele care permit recircularea sau ventilația aerului sunt încorporate în dulapul de bucătărie.

Plita cu inductie si hota TwoInOne absoarbe în mod eficient aburul și mirosurile neplăcute. De asemenea, datorită funcţiei puternice TwinBooster de până la 7,4 kW cu care este dotată plita, chiar şi vasele de gătit mari pot fi încălzite extrem de rapid.

De asemenea, plita cu inductie TwoInOne Miele și hotă este surprinzător de simplu de utilizat: după pornire, inelul TempControl este selectat prin alegerea nivelului adecvat. Nu este necesară reglarea manuală a temperaturii datorită interfaței de utilizare numită SmartSelect. Comenzile de operare sunt indicate cu galben pe un ecran negru clasic de sticlă ceramică.

Totodată hotele Miele sunt prevăzute cu un filtru de grăsime din oţel inoxidabil de cea mai bună calitate, care este format din 10 straturi. Filtrul este detașabil și poate fi curățat în mașina de spălat vase. Accesoriul CleanCover de la Miele este situat în spatele filtrelor de grăsime fiind proiectat să aibă o suprafaţă fină, deosebit de uşor de curăţat şi vă protejează de contactul cu cablurile şi componentele motorului. În cazul în care vărsați ceva, reziduurile sunt oprite de o tavă aflată sub hotă.

Hota este dotată și cu un motor ECO puternic și silențios. Fiind un motor DC, este eficient din punct de vedere energetic și funcționează în modul booster cu un debit de aer de 600 m³/h.

Modelul TwoInOne va fi disponibil în România începând cu anul viitor în două versiuni, cu cadru din oțel inoxidabil (KMDA 7774 FR) și fără cadru (KMDA 7774 FL).

 

Share.