2 in 1 de la U-Grow: pompa de san si aspirator nazal

0

U-Grow U002–BPNV este un produs 2 in 1: pompa de san si aspirator nazal care ofera un confort marit mamei. Este usor de utilizat, se actioneaza printr-un singur buton si are o putere de suctiune reglabila. Pompa vine impreuna cu o pernuta de masaj din silicon care asigura masarea eficienta a sanului si simularea lactatiei.

pompa san

Pompa electrica de san poate fi purtata usor in poseta. Atata vreme cat aveti alimentatorul la dumneavoastra, puteti sa o folosti oricand si oriunde. Functioneaza si pe baza de baterii alcaline. Se pot folosi si acumulatori standard. Este foarte usoara si este realizata din elemente detasabile usor de utilizat si de transportat.

pomapa san

Odată ce ați găsit pompa potrivita, trebuie sa o pozitionati corect si sa reglati aspirarea pentru a obține cele mai bune rezultate. Intretinerea pompei se face foarte usor: folosiți mașina de spălat vase sau apă fierbinte cu săpun pentru a curăța părțile care ating sanii.

pompa san

U-Grow vine in ajutorul mamelor de doua ori. Modelul are doua functii: pompa de san, dar si aspirator nazal. Deoarece copiii cu varste de pana la 1 an pot respira doar pe nas, aspirarea regulata a secretiilor nazale este foarte importanta. Aspiratorul nazal functioneaza, de asemenea, pe baza de baterii. Are 3 varfuri de aspirare din silicon si 25 de recipiente igienice de unica folosinta. Curatarea nasului se face cu miscari line pentru confortul copilului.

Urmariti video-ul de mai jos ca sa vedeti ce usor este de folosit:

Share.