Poppy Pour-Over, ideal pentru diminetile lenese!

0

Vesti bune pentru devoratorii de cafea buna! De acum va puteti prepara cafeaua cu noul aparat Poppy Pour-Over. Acest aparat are capacitatea de a macina boabele de cafea, transformandu-le intr-o pudra fina si aromata. Astfel, bine cunoscutul ritual al diminetii va deveni o placere si mai mare pentru iubitorii cafelei.

Compania care face posibila aceasta noua revelatie este Quirky din New York. Aparatul de cafea este controlat cu ajutorul iPhone-ului sau unui smartphone Android. Acesta va pregati o cana de cafea, de la inceput pana la sfarsit, fara a fi nevoie ca boabele sa fie pisate si oferind posibilitatea alegerii intre doua marimi.

Recipientul in care este preparata cafeaua este confectionat din sticla si are peretii dublati.

O optiune inteligenta a aparatului este accea ca va puteti face presetari in telefon pentru a regla o temperatura ideala a apei, pentru a stabili marimea boabelor sau timpul de pregatire. Apa din rezervorul aparatului poate ajunge pentru prepararea a patru cani de cafea.

Acest aparat inteligent de cafea poate face inventarul boabelor de cafea ramase dar si a filtrelor. Poppy Pour-Over are un contract de expediere cu serviciul de aprovizionare de la Amazon. Astfel, in cazul in care raman fara cafea, uilizatorii aparatului nu trebuie sa isi faca griji. Comanda se va expedia singura iar aprovizionarea nu va fi o problema. Tot ce trebuie sa faceti este sa va creati un cont in prealabil.

BGR anunta ca nu a fost stabilita inca o data de lansare a produsului, astfel ca nici pretul nu a fost dezvaluit.

Confortul pe care il poate oferi acest aparat de cafea este unic. Poti lenevi in pat iar cafeaua se prepara singura, sau poti astepta la semafor iar cafeaua te va astepta gata pregatita, acasa. Cu simpla apasare a unui buton poti savura o delicioasa cafea care te va umple de energie pe parcursul intregii zile.

https://www.eater.com/2015/4/7/8362767/poppy-pour-over-coffee-maker-smart-phone-amazon-dash

 

Share.