Presul inteligent K-BOC Antibacterian Silver Ion Mat, elimina bacteriile de pe încălțăminte 

0

Studiile arata ca talpa pantofilor nostri poate retine mai multa mizerie si mai multe bacterii decat colacul WC-ului! Cum poti preveni atunci acest lucru?
K-BOC Antibacterian Silver Ion Mat

K-BOC este un covor fabricat dintr-o țesătură inteligentă care, potrivit creatorilor săi, este capabilă să neutralizeze până la 99% din bacteriile dăunătoare sănătății atunci când o folosim câteva secunde înainte de a intra în casă.

Este țesut cu un material antibacterian care, prin intermediul ionilor de argint, elimină mai mult de 650 de tipuri de bacterii.

Presul inteligent K-BOC Antibacterian Silver Ion Mat este functional vreme de 5 ani. Poate fi curățat cu apă, (fara probleme, de vreo 300 de ori), nu conține materiale toxice și, deși nu este ignifugă, are o anumită rezistență la foc.

Un alt avantaj al acestui pres inteligent este faptul ca nu va trebui sa mai folosesti tot felul de substante toxice pentru curatare.

Preț și disponibilitate presul inteligent K-BOC Antibacterian Silver Ion Mat

K-BOC Antibacterian Silver Ion Mat solicită finanțare pe Kickstarter și va fi lansat în vânzare în ianuarie 2018 la un preț de 39 USD.

Mai multe informații | Kickstarter

 

Share.