Primele idei cu care Apple impresioneaza la inceput de an

0

Si in acest an compania Apple isi propune sa realizeze si mai multe gadgeturi si aplicatii fata de anul trecut, pentru a castiga “lupta” cu rivalii sai.

Platile facturilor cu ajutorul ceasurilor inteligente sau prin intermediul telefonului mobil sunt cele mai comode. Dar, nu ar fi mult mai simplu daca ai putea sa transferi bani de pe un telefon pe altul? Ei bine, Apple isi doreste sa ofere acest serviciu utilizatorilor sai, folosindu-se de platforma iMessage. De asemenea, poti efectua si plati personale daca selectezi optiunea Make Payment.

apple watch

O alta idee ingenioasa din partea celor de la Apple este bratara magnetica pentru smart watch. Aceasta are un beneficiu in plus fata de cele create pana acum. Faptul ca are in componenta un sistem magnetic, previne cauzarea de daune dispozitivelor electronice.

apple-iphone-lightning-dock-003-1280x857

Dock-urile pentru iPhone nu sunt deloc noi pe piata, insa compania doreste sa le adauge un plus. iPhone Lightning Dock este un dispozitiv cu ajutorul caruia iti poti conecta telefonul pentru a face transfer de date. Acesta este compatibil cu cablul USB, HDMI si jack pentru casti.

camera apple

Calitatea fotografiilor este o alta caracteristica specifica a celor de la Apple. Pentru a o imbunatatii, acestia s-au gandit sa realizeze o camera de dimensiuni mai mici, dar cu o rezolutie mai mare. Unul dintre detaliile care “supara” designul lui iPhone 6S este camera, care este putin cam mare. De aceea, inginerii de la Apple vor sa creeze un senzor foto curbat care sa ocupe mai putin spatiu printre celelalte componente. De asemenea, acestia lucreaza si la o rezolutie mai buna, pentru ca pozele sa fie si mai surprinzatoare.

 

Share.