Pro si Contra Philips Hue si Philips Go

0

Despre Philips Hue si Philips Go nu poti sa spui ca nu sunt spectaculoase. Dar, iata o analiza cu argumente pro si contra care sa va ajute sa va hotarati aceste produse sunt potrivite pentru dumneavoastra:

Philips Hue

 1. Costa cam 900 RON, dar are un simulator de răsărit de soare pe care il puteți programa ca o alarma. Si uite asa, uiti ca iarna nu-i ca vara, pentru ca te trezesti mereu cu soarele pe fata! Ca sa nu mai vorbim de luminile potrivite pentru o cină romantică, o baie relaxanta sau un moment Zen. Utilizatorii pot folosi Applet-uri pentru a declanșa schimbarea nuanței în care iluminează Philips Hue atunci când Stația Spațială Internațională se află deasupra locuinței sau chiar să își modifice culoarea în nuanțele echipei de fotbal favorite atunci când aceasta marchează un gol. Mai mult, cu Philips Hue, lumina devine albastră dacă meteorologii prognozează că va ploua.
 2. Starter kit-ul 2.0 poate sustine pana la 50 de surse de lumina si va lasa sa va controlati luminile cu ajutorul lui Siri. Direct de pe telefon. Din pacate, asta nu se aplica generatiilor mai vechi de kituri. Trebuie sa cumperi un bridge nou. (cam 60 $)
 3. Instalarea este foarte simpla. Am reusit sa-l pun in functiune singura.
 4. Odata ce ai instalat acest sistem la tine acasa poti integra cu usurinta lampa, banda de lumina, aplicatiile, etc…
 5. Sunt milioane de aplicatii pentru Philips Hue. E adevarat, pentru Hue Disco am platit cam 3 dolari, dar a meritat!
 6. Poti sa-ti verifici luminile din casa oriunde te-ai afla. Sa le aprinzi cu cateva secunde inainte de a intra in casa sau sa le stingi la cateva minute dupa ce ai plecat spre munca.
 7. Producatorii garanteaza 25 000 ore de functionare si 50 000 de opriri si porniri.

Philips Go

 1. Poate fi alimentata la priza sau poate functiona pe baterii in jur de 3 ore. Cam putin, avand in vedere ca o incarcare completa dureaza 1,5h.
 2. Hue Go functioneaza si in casa si in curte. Atentie insa, nu este water proof, asa ca nu v-o recomandam la petrecerile la piscina! De asemenea, materialul din care e facuta poate fi zagariat destul de usor.
 3. Nu va imaginati ca va va inunda camera cu lumina, dar este o lumina extrem de placuta care face fata unei camere de marime normala. Oricum, o lumina pe care o puteti adapta starii voastre de spirit.
 4. Ca produs independent, Hue Go va ofera doar 7 preseturi de culoare. Ca sa ai cele 16 milioane de culori, trebuie sa mai cumperi un bridge separat de 100 de dolari.

 

 

 

 

Share.