Cu ProntoBev nu mai avem nevoie de frigider pentru a savura o bautura rece

0

Nimeni nu isi doreste o bautura calda intr-o zi fierbinte. Vinul, vodca, limonada, ceaiul, apa si in general cam orice bautura are un gust mai bun cand este rece. Atunci cand nu aveti timp de pierdut cu frigiderul si nu doriti sa va diluati bauturile cu gheata puteti sa folositi ProntoBev.

ProntoBev se proclama cel mai rapid racitor de bauturi din lume. Este simplu, eficient si portabil. In sfarsit puteti avea spatiu liber in frigider si nu trebuie sa va mai bateti capul cu galetile de gheata.

ProntoBev

Daca cumva ati uitat sa puneti la rece acea sticla speciala de vin, sau doar preferati ca bautura dvs. sa fie racita la o anumita temperatura, ProntoBev va sare in ajutor.

ProntoBev

ProntoBev este cel mai rapid mod de a va raci bauturile calde: in doar 30 de secunde, asta e 40 de ori mai rapid decat daca ati pune bautura la congelator! Este capabil sa proceseze 750 ml de lichid la o folosire (asta inseamna o sticla intreaga de vin) si este construit din otel inoxidabil, acelasi tip de material utilizat in procesul de fabricare a vinului, astfel incat interiorul acestuia nu va afecta gustul sau calitatea bauturii. ProntoBev este dotat cu un termometru incorporat care va permite sa va bucurati de bautura preferata la temperatura dorita.

ProntoBev

 

Cum se foloseste?

Foarte simplu. Se depoziteaza in congelator pana in momentul in care doriti sa il folositi. Apoi turnati bautura pe care doriti sa o raciti si urmariti pe afisaj cum scade temperatura. Turnati bautura acum rece la loc in sticla si o serviti. Toate acestea se intampla fara ca gustul sa fie schimbat sau bautura diluata. Puteti sa raciti vin, cafea, bauturi spirtoase sau chiar sa faceti ice tea-uri pentru verile calduroase. Va puteti comanda un ProtoBev de aici, livrarea insa facandu-se undeva in luna martie 2018.

Share.