Qwerkywriter – tastatura vintage.

0

Qwerkywriter – tastatura vintage. Ne petrecem foarte mult timp in compania dispozitivelor de ultima generatie si folosim gadgeturi care mai de care mai sofisticate. Cu ajutorul lor ne putem exprima pareri sau putem afla informatii. Dar nu vi se face dor de masina de scris?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAQwerkywriter

Qwerkywriter este tastatura pe care, cu siguranta, iti vei dori sa o incerci. Are o carcasa de metal si aluminiu, ceea ce o face foarte rezistenta. Se conecteaza foarte usor la wi-fi prin Bluetooth iar varietatea de dispozitive cu care poate sa functioneze este foarte mare: iPad, iPhone, iMac, MacPros, MacBooks, tablete Android sau Windows si multe altele. Tastatura este dotata cu o tehnologie avansata in ceea ce priveste atingerile tactile. Functia Return Bar a tastaurii iti da posibilitatea de a inregistra 5 caractere.

Qwerkywriter

Caracteristicile vintage ale lui Qwerkwriter sunt date de forma butoanelor. Aceasta imita foarte bine butoanele unei masini de scris. Datorita acestui lucru, poate fi un accesoriu de baza pentru un iubitor de tot ce este vechi si stilat.

keys

Suportul built-in al tastaturii este capabil sa suporte o tableta de pana la 25 de cm, asa ca ai multe optiuni pentru a face cea mai buna alegere.

Pretul acesteia se ridica la 399 de dolari.

 

 

Share.