Robotelul R2-D2 Star Wars iti tine berea la rece!

0

Star Wars, una dintre cele mai indragite serii de filme este in atentia tuturor producatorilor de gadgeturi. Nu e de mirare ca robotul R2-D2 Star Wars iti tine acum berea la rece si ca a fost transformat pana si in frigider mobil!

R2-D2 Star Wars

R2-D2 Star Wars este capabil sa pastreze bauturile reci si sa ti le aduca atunci cand tu ii comanzi acest lucru. Miscarile pe care acesta le face sunt identice cu cele facute de robotul original din film. Totusi, functia de zbor, lipseste, din pacate. Oricum, un frigider umblator ii vor impresiona pe invitatii tai, mai ales daca sunt fani Star Wars. Poate cara pana la 12 doze de bere.

R2-D2 Star Wars

R2-D2 Star Wars este realizat in marime naturala si este controlat cu ajutorul unei telecomenzi. Poate emite sunetele specifice pe care le produce si originalul din film. Autonomia bateriei interne este de doar 2 ore.

R2-D2 Star Wars

R2-D2 Star Wars mai poate proiecta si filmulete video deoarece are incorporat un sistem de proiectare cu laser de 720p si o luminozitate de 32 de lumeni. Direct de pe telefonul tau Android.

Pretul pentru un astfel de “prieten” R2-D2 Star Wars Haier Asia va pune sa platiti destul de mult: in jur de 8.000 de dolari. Dar. may the beer be with you.

 

Share.