Rasnitele de cafea Bodum Bistro paleta noua de culori !

0

In noile nuante de cupru sau argint, rasnitele de cafea Bodum Bistro sunt acum disponibile în două modele: cafea măcinată in avans sau cafea măcinată la cerere.

Rasnitele de cafea Bodum Bistro

Rasnita de cafea din gama Bodum Bistro (modelul 10903, cupru sau argint) este preferata iubitorilor de cafea din doua motive: in primul rand, aceasta este echipata cu o moară de măcinare conica, din otel inoxidabil, care permite măcinarea boabelor de cafea cu eficiență și finețe. Acest sistem nu necesită nicio ascuțire a lamelor de macinare, ba chiar mai mult, reuseste sa filtreze cafeaua de eventualele corpuri straine. Prin cele 12 nivele de macinare disponibile, se poate controla finetea pulberii de cafea, de la ușoară până la puternica. Al doilea avantaj al acestei rasnite este cantitatea de măcinare, respectiv 220 g de cafea, si depozitarea acesteia intr-un bol din sticlă borosilicată antistatica. Recipientul are un capac care permite conservarea cafelei măcinate în frigider, pastrand bine aromele si gustul proaspat.

Al doilea model de râșnița de cafea Bodum Bistro (11160 disponibil în aceleași două culori de cupru sau argint), este prevazut cu o lamă dublă din oțel inoxidabil, care macina cafeaua la 26 000 de rotații pe minut. Capacul transparent permite controlarea vizuala a procesului de macinare pentru a obtine pulberea de cafea preferata.

Râșniță de cafea Bodum Bistro – modelul 10903 Caracteristici tehnice:

Putere 160 W

Polizor conic din oțel inoxidabil

Capacitate de până la 220 g de boabe de cafea

Viteza de 720 rot / min

12 nivele de macinare

Bol din sticlă borosilicată antistatică

Corp din aluminiu turnat

Dimensiuni: 27.5 H – L 12 – P 15,6 cm

2 culori: cupru, argint

Prețul recomandat de vânzare este 190€

 

Râșniță de cafea Bodum Bistro – modelul 11160 Caracteristici tehnice:

Putere 150 W

Lamă din oțel inoxidabil

Viteza de 26000 rot / min

Corp din aluminiu turnat cu elemente de cauciuc

Cablu de alimentare detașabil

Dimensiuni: 16,6 H – L 9 – P 9.5 cm

2 culori: cupru, argint

Prețul recomandat de vânzare este 70€

 

Share.