Razer Turret un kit de tastatura si mouse wireless pentru un gamer profesionist

0

A le face pe plac gamerilor este mai greu decat ati crede, deoarece cerintele lor sunt de obicei ridicate, ceea ce face ca produsele Razer sa fie de top, Razer Turret ridicandu-se la standardele impuse de lumea gamingului.

De la bun inceput, Razer au fost o sursa dedicata pentru instrumente de inalta calitate pentru gameri. Razer Turret, e un kit complet de tastatura și mouse wireless care poate sta pe verticala pe birou sau se desfaca in poala dvs. atunci cand aveti nevoie sa va jucati de la distanta.

Razer Turret

Razer Turret a fost construit pentru un anumit scenariu. Jucatul de pe canapea. Conceput pentru a va conecta la dispozitivul dvs. prin bluetooth (de preferinta la televizor), Razer Turret este o tastatura completa, dotata si cu un mousepad. O tastatura eleganta si usoara, cu un mouse cu un design ergonomic care asigura confort maxim pt sesiunile dvs de gaming prelungit. Tastatura poate functiona cu o singura incarcare timp de 4 luni, in timp ce mouse-ul va ofera 40 de ore de joc la o incarcare. Sa inceapa maratonul de jocuri!

Puteti gasi kit-ul Turret aici.

Share.