Cum pastrezi bauturile reci? 3 Recipiente pentru racirea bauturilor.

0

Atunci cand avem invitati la cina, bauturile servite ar trebui sa fie intotdeauna reci. Pentru a nu mai face nenumarate drumuri pana la frigider, exista recipientele pentru racirea bauturilor pe care le poti tine aproape de tine, chiar si pe masa. Un gratar in curte intotdeauna va fi mai bun daca il asociezi cu racoritoare pe masura.

Recipiente bauturi reci

Acest recipient de la Alessi este ideal pentru serile petrecuta in gradina alaturi de prietenii tai datorita sistemului de culori care creeaza un ambient placut. Acesta este realizat din plastic iar LED-urile pornesc in momentul in care activezi un singur buton de la baza galetii. In momentul in care adaugi o cantitate mai mare de gheata, intensitatea luminilor creste. Recipientul are  capacitate de 4 litri, este transparent si opac si functioneaza cu ajutorul bateriilor.

Recipiente bauturi reci

Vacu Vin Elegante este un container pentru racirea vinului confectionat din otel inoxidabil. Acesta mentine bauturile reci, fara a mai fi nevoie sa adaugi gheata. O sticla de vin poate fi racita in doar 5 minute de la depozitarea acesteia in aparat. Inainte cu 6 ore de utilizare, trebuie bagat la congelator un element din componenta recipientului, pentru a se ingheta si pentru a fi pregatit sa iti raceasca bautura.

Recipiente bauturi reci

Waterfall Wine Chiller este un dispozitiv ideal pentru mesele in familie. Acesta a fost conceput, in special, pentru vinuri. Recipientul stie exact la ce temperatura trebuie sa raceasca vinul, in functie de culoarea acestuia sau de soi. Waterfall Wine Chiller are un sistem prin care stropeste sticla de vin, astfel incat aceasta sa se raceasca uniform. Aparatul este dotat cu mai multe functii pentru racirea diferitelor soiuri de vin: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Cabernet si Pinot Noir.

Recipiente bauturi reci

O varianta haioasa este hainuta pentru sticlele de vin. Vignon Cool Coat a fost creata de designer-ul Jakob Wagner special pentru a mentine temperatura unei sticle de vin. Husa este compusa din doua straturi de material, intre care este pozitionat un gel detasabil care se pune in congelator inainte de utilizare. Acesta este disponibil in mai multe variante de culori.

Share.