Cea mai noua reclama la televizoarele Sony s-a filmat la Constanta!

1

Cazinoul de la Constanta n-a mai stralucit din vremurile sale de glorie pana acum cateva zile, cand a fost „impodobit” la propriu cu 1,5 tone de sclipici multicolor si 4000 de baloane pentru noua reclamă Sony BRAVIA™.

cazinoul-constanta-sony-bravia-08

Reclama Sony va rula în Europa, iar sloganul acesteia este „More Brilliance. More Beauty.” Pentru filmare au fost folosite mai multe drone și camere video portabile, astfel încât telespectatorii să poată admira explozia de culoare în cele mai mici detalii.

sony-bravia-balloons-95_4k25p_6

Campania care transforma cazinoul abandonat într-un loc plin de culoare și de viață beneficiaza de contribuția regizorului american Andre Stinger și de coloana sonoră creată de cântărețul Tom Odell care a reînregistrat celebrul cântec „True Colours” al lui Cyndi Lauper.

cazinoul-constanta-sony-bravia-02

Reclama se deschide cu imaginea unui balon alb care pătrunde într-o clădire goală, apoi spectatorii privesc fascinați cum cazinoul se umple treptat cu baloane, culminând cu o explozie de culori în momentul în care baloanele se sparg, iar cazinoul e acoperit de sclipici.

sony-bravia-balloons-95_4k25p_4

Utilizând o combinație de metode și unghiuri diferite de filmare, reclama a fost concepută pentru a capta strălucirea și frumusețea gamei de televizoare 4K HDR, prin juxtapunerea baloanelor albe și a sclipiciului multicolor, culminând cu explozia uimitoare de culoare.

cazinoul-constanta-sony-bravia-04

Elementele vizuale suplimentare au fost filmate de fotograful specializat în fotografia de mare viteză Fabian Oefner, care a montat un senzor de zgomot la diafragma camerei, astfel încât aceasta a declanșat de fiecare dată când se spărgea un balon, ajutându-l să obțină imagini uluitoare și incredibil de detaliate. Din echipa de filmare a facut parte si Alin Popescu, fotograf român, în calitate de fotograf de platou.

Urmareste reclama aici:

 

Share.