Recomandari aparate de gatit cu aer cald

0

Aparatele de gatit cu aer cald inseamna in primul rand ca poti prepara cina intr-un timp foarte scurt si cu putin efort. Aerul cald pe care se bazeaza, ajuta la coacerea mai multor feluri de mancare, iar marele avantaj este ca in casa nu ramane miros, iar mancarea este pregatita cu o cantitate mult mai mica de ulei decat in mod obisnuit.

Recomandari aparate de gatit cu aer cald

VitAir Fryer de la Klarstein este o friteuza care asigura preparate sanatoase si gustoase. Cu ajutorul ei poti gati carne, peste si legume pentru o cina delicioasa. Dispozitivul utilizeaza incalzirea cu raze cu infrarosu si se bazeaza pe sistemul halogen. Puterea friteuzei este de 1.400 W, capacitate de 9 litri iar temperatura pentru gatit poate fi setata manual. Pretul acesteia este de 114,90 de euro.

Recomandari aparate de gatit cu aer cald

Airfryer XL de la Philips poate prepara mancare cu doar un strop de ulei. Este ideala pentru cei care au adoptat un regim alimentar mai sanatos. Acesta are o capacitate de 1,2 kg si un ecran digital tactil cu ajutorul caruia poti seta temperatura si timpul de gatit. Pretul este de 299,99 de euro.

Recomandari aparate de gatit cu aer cald

Multifry de la De’Longhi poate prepara o varietate de retete de la risotto si tocanita pana la pizza. Are o putere de 1.400 W, capacitate de 1,7 kg si este dotat cu un capac transparent pentru a monitoriza alimentele din interior. Pretul acestui dispozitiv este de 300 de euro.

Recomandari aparate de gatit cu aer cald

Purifry Multi de la Russel Hobbs este perfect pentru a gati fara niciun strop de ulei. Are o capacitate de 3 litri, timer de 60 de minute cu inchidere automata si capac transparent pentru a supraveghea alimentele in timpul gatirii. Pretul este de 199 de euro.

Recomandari aparate de gatit cu aer cald

Actifry de la Tefal are o putere de 1.400 W, capacitate de 1,2 kg si deschidere automata a capacului. Recipientul din interior este detasabil si este prevazut cu o lama care ajuta la gatit. Odata cu comandarea acestui aparat de gatit, vei primi si o carte de bucate. Pretul pachetului este de 209,99 de euro.

 

Share.