Recomandari aspiratoare fara fir

0

Aspiratoarele fara fir sau maturile electrice iti ofera comoditate in timpul curateniei pentru ca sunt usor de manevrat, au o greutate redusa si capacitatea de a ajunge si in cele mai dificile colturi ale casei.

Faptul ca nu au fir este un lucru foarte bun deoarece nu mai exista riscul de a te impiedica de el sau nu trebuie sa il mai scoti din priza pentru a te muta intr-o alta camera. Poate fi folosit în toată casa, fără a fi nevoie să fie conectat la o priză electrică.

Aspiratoarele fara fir au insa si minusuri: au o autonomie a bateriei redusa si nu sunt foarte eficiente pe covor, doar pe gresie, parchet si suprafete plate. Autonomia unui astfel de model este in medie 30 de minute, iar incarcarea completa are loc in 10 ore.

Iata cateva modele de aspiratoare pe care le puteti folosi “fara fir”:

Recomandari aspiratoare fara fir

Air Force Extreme de la Rowenta este un model foarte popular de aspirator wireless. Tehnologia ciclonica Air Force Extreme ajuta la mentinerea la distanta a prafului colectat. Containerul in care este adunat se goleste doarte simplu, cu un singur clic. Acesta este transparent pentru ca tu sa vezi in momentul in care se umple. Forma triunghiulara iti permite sa ajungi si in cele mai dificile parti ale casei pentru o curatenie ca la carte. Bateria are o autonomie de pana la 45 de minute pentru modelul 24V, respectiv 35 de minute pentru modelul 18V.

Recomandari aspiratoare fara fir

Colombia Cordless de la De’Longhi este echipat cu sistemul Easyclean care iti goleste rezervorul fara ca tu sa ai contact cu praful. Este dotat cu doua trepte de putere iar reincarcarea ae face foarte repede. Panoul de control frontal iti permite sa monitorizezi nivelul de incarcare a bateriei. Autonomia acesteia este de 35 de minute. Forma periei te ajuta sa aspiri eficient in orice loc al casei si pe orice tip de suprafata.

Recomandari aspiratoare fara firCurat nu inseamna doar aspirat. Curat inseamna acum si parfumat. iNSTICK HC-VXE20P este noul aspirator de la Mitsubishi care transforma clasicul aspirator intr-un obiect de mobilier. Pe scurt, dupa ce ai aspirat, il asezi frumos intr-un colt de camera si iti curata aerul. Capabilitatile sale se refera la o camera de marime medie, iar filtrul sau HEPA face treaba asta cam intr-o ora. Mai complicat e cu aspiratul. Ca orice aspirator pe baterie, autonomia sa nu este un punct forte: trebuie incarcat 2 ore pentru 20 de minte de aspirat serios. Dar macar nu ti se mai incurca cablul printre diverse mobile din casa.

Share.