Recomandari fier de calcat

0

Pentru a avea rufe mereu impecabile, ai nevoie si de un fier de calcat pe masura, care sa iti satisfaca toate asteptarile si care sa iti ofere rezultatele pe care le doresti, De cand au aparut atatea modele, este si mai greu sa alegi unul care sa fie potrivit pentru tine.

Atunci cand achizitionezi un fier de calcat trebuie sa tii cont de performantele sale, la functiile de economisire a energiei, la optiunile de siguranta si la modalitatile de a reduce din timpul de calcare.

philips

Modelul PerfectCare Express de la Philips iti regleaza singur temperatura in functie de materialul pe care este utilizat. Cu acesta poti obtine rezultate substantiale, fara riscul de arsuri sau pete stralucitoare deranjante pe tesaturi. PerfectCare Express este dotat cu oprire automata de siguranta. De asemenea, are o putere de 2600 de W, incalzire rapida a apei, iar senzorul pentru aburi este declansat automat in momentul in care misti aparatul.

fier de calcat

Azur Freemotion 2 in 1 de la Philips este un fier de calcat cu aburi, dar fara fir, care garanteaza libertatea de miscare. Acesta are o putere de 2000 de W si o placa Anodilium, de lunga durata si rezistenta la zgarieturi. Jetul de aburi este de 30g pe minut, si poate indrepta chiar si cele mai incapatanate cute.

rowenta

Eco Intelligence de la Rowenta iti asigura cu 30% mai multa economie la energie. Combinatia unica a placii Microstream  400 3D cu sistemul de aburi Eco, prevede o calcare eficienta si o economisire de energie, in comparatie cu un fier de calcat normal. Fierul de calcat are o putere de 2400 de W.

calcat

Fierul de calcat ProEnergy SensorSecure de la Bosch este dotat cu functia Active Control, care consta in faptul ca, de fiecare data cand iei mana de pe maner, acesta se opreste, pentru a evita accidentele, mai ales cu cei mici. Afisajul digital ramane aprins in timpul utilizarii, si clipeste atunci cand nu ai mana pe el. Fierul are un rezervor de 400 de ml, cu functie de curatare integrata, pentru a evita depunerile de calcar. Placa Palladium-glissée este ideala pentru distribuirea perfecta a aburului.

 

 

Share.