Recomandari fierbatoare de apa

0

Cand ai de facut ceai sau cafea, e bine sa ai la indemana fierbatoare de apa bune rapide si incapatoare. Cele mai multe modele au un rezervor de aproximativ 1-1,5 litri, echivalentul a sase cesti de ceai.

Cel mai bine este sa alegeti un model cu cana transparenta pentru a vedea in permanenta cantitatea de lichid din interior. Există modele cu sau fără cablu de alimentare, dar toate au capace de siguranta pentru a preveni scurgerile de apă în timpul fierberii și dispozitive pentru a opri automat aparatul atunci când se ajunge la temperatura dorită.

Fierbătorul trebuie să includă un filtru care îndepărtează orice fel de impurități, iar materialul din care este realizat trebuie să fie rezistent la temperaturi înalte. În acest fel, fierbătorul este capabil de a aduce un litru de apă la 80 de grade în aproximativ două minute (pentru unele modele, chiar și în 35 secunde), cu o economie semnificativa de timp și de pregătire .

Fierbatorul Bosch TWK3A014 nu are fir, are un triplu sistem de securitate (deconectare automata, protectie la supraincalzire si functionare fara apa,tasta pentru deconectare) si dispune de o capacitate de 1.7 litri. Costa 150 RON.

Recomandari fierbatoare de apaIMENIUM-70 de la Heinner: MATERIAL: INOX CAPACITATE 1.7L. FILTRU DETASABIL SI LAVABIL. BAZA ROTATIVA 360 GRADE. AUTO-OPRIRE. REZISTENTA ACOPERITA. BUTON ON/OFF PUTERE: 2200W;

Screen Shot 2016-08-13 at 8.57.51 PM

FIERBATOR INSTANT-47 Heinner:  Baza rotativa 360 grade Capacitate 1.5L Filtru detasabil si lavabil Auto-oprire Rezistenta acoperita Buton ON/OFF Putere: 2200W

Recomandari fierbatoare de apa

 

Share.