Recomandari mini aspiratoare pentru firimituri sau lichide

0

Mici și compacte, aspiratoarele mini aspiră în mod eficient și repede, facilitand treburile zilnice. Perfecte pentru a aduna firimiturile de pe masă sau lichidele vărsate pe suprafața mobilei sau pe podea, sunt foarte usor de folosit, mai ales atunci când sunteți pe grabă.

Recomandari mini aspiratoare

Pe baza de baterie, au in loc de sacul tradițional un container colector de praf, de obicei, transparent, usor de golit și curatat. Aparatele sunt echipate cu diverse accesorii, duze si perii, care permit curățarea suprafetelor. Iata o lista cu recomandari mini aspiratoare pentru firimituri sau lichidecateva care va pot fi de ajutor pentru a mentine curatenia mai mult timp:

Recomandari mini aspiratoare

Vac ZB 6118 de la Electrolux are o autonomie de 30 de minute. Este dotat cu filtru dublu-lavabil, o baterie Li-Ion și are o putere de 18 V. Timpul de încărcare este de 4 ore.

Recomandari mini aspiratoare

Mini Vac airforce de la Rowenta, echipat cu duza telescopica și perie delta, are baterii de litiu de 10,8 V și un recipient cu o capacitate de 0,8 litri.

Recomandari mini aspiratoare

Compania Black&Decker vine cu o propunere de nerefuzat: aspiratorul Dustbuster. Gama Dustbuster Pivot cuprinde 4 modele de aspiratoare, singura diferenta dintre acestea fiind puterea. Aspiratoarele sunt disponibile cu o putere de la 9,6 V pana la 18 V.

Recomandari mini aspiratoare

Dustbuster are functia de pivotare si se poate roti pana la 200 de grade pentru a ajunge in cele mai dificile zone din orice unghi. Aspiratorul are un design unic, modern, cu un sistem patentat care il face chiar mai compact. Motorul este introdus direct in sistemul de filtrare al containerului, permitand o manevrare mai usoara, fara a afecta capacitatea recipientului de colectare. Manerul este ergonomic permitand o prindere usoara si un confort ridicat in timpul aspirarii.

Sistemul dublu de filtrare al recipientului ridica si mai mult standardele de performanta ale aspiratorului. Primul filtru blocheaza particulele mai mari de muradrie, iar cel de-al doilea blocheaza chiar si cele mai fine particule de praf. Acesta din urma se curate foarte usor sub un jet de apa.

Sistemul de golire laterala este foarte usor de utilizat si foarte practic astfel incat mainile tale nu vor atinge muradria acumulata.

Dustbuster are un sistem inteligent de incarcare Eco ce alimenteaza acumulatorul in mai putin de 4 ore. De asemenea, aspiratorul este dotat si cu un indicator al nivelului de incarcare ce se aprinde intermitent la intervale de 30 de secunde, in cazul in care acumulatorul este aproape descarcat.

 

Share.