Recomandari plite portabile cu inductie

0

Aparatele electrocasnice portabile nu sunt foarte populare, insa au mai multe avantaje in comparatie cu cele obisnuite. Acestea sunt ideale pentru persoanele care fac drumetii si pentru cei care merg des in excursii. Pentru a avea conditii excelente de stat intr-un camping, ar fi bine sa aveti in bagaj si o plita portabila care va va fi de mare ajutor.

Recomandari plite portabile cu inductie

Plita portabila Nardi are o dimensiune de doar 45 de cm si iti va oferi o experienta de gatit ca acasa. Aceasta este echipata cu 3 ochiuri pentru gatit si cu un sistem de siguranta in cazul accidentelor. De asemenea, faptul ca este o plita cu inductie, o poti folosi chiar si in preajma copiilor deoarece acestia nu se afla in pericol, avand in vedere ca suprafata plitei nu se incalzeste. Plita ocupa putin spatiu, este compacta si gata de drumetii. Totusi, trebuie sa fii atent si sa nu folosesti vase din aluminiu, sticla sau ceramica, ci doar pe cele care sunt special create pentru aceasta modalitate de gatit.

Puterea plitei este reglabila si variaza intre 120 de W SI 2000 de W, pentru a optimiza consumul de energie. Butonul turbo iti pregateste mancarea mult mai repede, dar si la o temperatura maxima.

In cazul in care plita nu este folosita timp de 2 ore, aceasta se va opri automat.

Recomandari plite portabile cu inductie

Un alt model eficient si c un design modern este cel de la Samsung. Acesta are un singur ochi de gatit si o putere de 2200 de W. Plita este dotata cu un ecran tactil pentru control dotat si cu LED-uri. De asemenea, aceasta are o functie prin care iti poti pastra mancarea calda, la 60 e grade.

Aceasta are si un senzor prin care detecteaza vasul pentru gatit si un sistem care previne ca mancarea sa curga din vas. Plita portabila de la Samsung este disponibila in 5 variante de culori: rosu, albastru, nergu, alb si verde.

Share.