Recomandari racitoare de vinuri

0

Iubitorii de vin, expertii si cunoscatorii isi pot pastra acum colectiile de vin in siguranta. Crama frigorifica pare a fi mediul ideal in care vinul isi pastreaza temperatura optima.

Racitoarele de vinuri sunt în măsură să reproducă condițiile ideale pentru stocarea vinurilor. Modelele cu aerisire și recirculare continuă a aerului rece asigură o umiditate perfecta, între 60% și 80%, pentru o îmbătrânire corecta a vinului. Pivnitele sunt reglabile între + 5°C și + 22°C.

Unele aparate au chiar 5 zone de temperature diferita pentru degustarea simultana de vin roșu, alb și șampanie. Toate cramele sunt echipate cu filtre cu carbon activ pentru purificarea aerului și au interiorul din plastic anti-mucegai și anti-miros, pentru a evita proliferarea bacteriilor nocive vinului.

Rafturile sunt din lemn netratat și facute manual, pentru a nu modifica vinul, iar temperatura se păstrează constanta datorita termostatelor și dispozitivelor de siguranță. În final, pentru a compensa orice fluctuații cauzate de mediul extern, rafturile sunt montate pe tampoane de cauciuc și sertarele sunt echipate cu role pentru a evita mișcările bruște sau alunecarea sticlelor.

showine

Crama frigorifica de la Showine are o capacitate de pana la 34 de sticle de vin. Acestea pot fi pastrate la o temperatura cuprinsa intre 5 si 18 grade Celsius. Pentru a se potrivi in orice mediu, acest frigider pentru vin este disponibil in mai multe variante de culori. Acesta are aproximativ 50 de cm latime, 85 de cm inaltime si 43 de cm adancime.

vin

Daca, insa nu dispui de un spatiu foarte mare in casa. noi iti recomandam Klarstein Reserva, un mini-frigider pentru vinuri negru care se ptriveste in orice ambient. Se integreaza atat de bine intre piesele de mobilier incat pare a fi chiar un obiect de decor. Usa este dotata cu dubla izolatie iar spatiul din interior poate gazdui pana la 8 sticle. Acestea sunt luminate cu un LED albastru pentru un aspect si mai placut.

vin2quadro wine

In cazul in care iti doresti ceva mai exclusivist, poti opta pentru Quadro Wine de la Expo Srl.com. Combinatia dintre design si tehnologie a creat cadrul perfect pentru pastrarea vinurilor bune. Rezultatul este cu totul spectaculos si sofisticat: vinul este tinut in perete, dand senzatia unui tablou. Quadro Wine este echipat cu un sistem de refrigerare ecologic si este construit din materiale reciclabile. Acesta are spatiu si pentru doua cupe de vin pe care doresti sa le pui la rece pentru a avea gustul optim.

Screen Shot 2016-08-13 at 8.46.23 PM

O astfel de pivnița este si Whirlpool WW1400 cu temperatura internă reglabila între 7°C și 18°C. Cu o capacitate de 88 de sticle, are un filtru de carbon activ care reglementeaza nivelul de umiditate și calitatea aerului în interior. Ușa de sticlă umbrită de un filtru UV permite o vizibilitate excelenta a sticlelor fără a fi nevoie de deschiderea usii. Situata in clasa de eficiență energetică C, are un pret de 750 € .

 

Share.