Recomandari sisteme de supraveghere

0

Sistemul de supraveghere al locuintei tale trebuie sa fie atent ales pentru a te simti in siguranta alaturi de familia ta. Investitia pe care o aloci pentru aceasta achizitie nu ar trebui sa conteze avand in vedere ca este o solutie utila pentru casa.

Netatmo este ideal pentru locuintele mari care necesita monitorizare suplimentara. Aceasta camera de supraveghere este capabila sa faca distinctia intre persoane, animale, masini, si nu numai. Acest lucru se datoreaza functiei Smart Sight, care functioneaza cu un algoritm de capabil de invatare si de distingere a obiectelor si persoanelor. De asemenea, se efectueaza o analiza a imaginii in timp real, astfel incat utilizatorul sa ia masurile necesare cat mai repede.

Pe timpul noptii, Netatmo are grija de locuinta ta cu ajutorul camerei cu infrarosu. Aceasta poate inregistra si filma imagini foarte clare, chiar si in zone mai intunecate. Totodata, sistemul iti poate ilumina drumul in cazul in care ajungi acasa tarziu si nu ai nicio sursa de lumina.

Tot ceea ce camera reuseste sa filmeze este stocat pe un card de memorie inclus. Sistemul de supraveghere foloseste o camera cu o rezolutie FullHD, camp de vedere la 100 de grade, sensor CMOS de 4MP, zoom digital, slot pentru card microSD. De asemenea, camera poate fi amplasata oriunde in aer liber, deoarece a fost creata pentru a rezista oricaror conditii meteorologice.

Dojo este mai mult decat un sistem de supraveghere, este un sistem care functioneaza ca un centru de control ce are sarcina de a monitoriza si a revizui toate conexiunile dispozitivelor din casa. Ori de cate ori un gadget incearca sa formeze o conexiune, poti primi notificari pe telefon in care esti anuntat. Ai posibilitatea de a refuza o anumita conexiune, pentru siguranta ta si a casei tale.

O alta functie benefica pe care o are Dojo este faptul ca poate detecta comportamentele inadecvate si amenintatoare in retea. Conform companiei israeliene, Dojo este capabil sa opreasca orice tentative ilegale pe care le detecteaza. Dojo are un design placut care ascunde, intr-un fel, rolul sau. Prevenirea de furt de date este esentiala, mai ales atunci cand lucrezi intr-un domeniu care necesita o discretie majora. Sistemul are pretul de 200 de dolari.

Recomandari sisteme de supraveghere

CleverLoop este alcatuit dintr-o unitate de procesare centrala si diferite camera wireless care pot fi plasatea oriunde in casa. Ceea ce este foarte interesant la acest sistem de supraveghere inteligent este faptul ca poti vizualiza imagini de pe trei camere, in acelasi timp. Unitatea are capacitatea de a stoca inregistrarile atat local, cat si pe un card SD. De asemenea, este prevazut cu un sistem integrat de recunoastere al unor obiecte si situatii in imaginile pe care le primeste. Cu timpul, poate invata anumite activitati pe care le faci periodic in casa, miscari suspecte sau ciudate, alarme false etc. CleverLoop poate fi comandat de pe site-ul companiei la pretul de 279 de dolari. Sistemul include si un card SD de 8GB.

Share.