Recomandari statii si prese de calcat

0

Cum faci sa nu mai pierzi ore la calcat hainele? Cum faci cu pantalonii sau camasile care inevitabil sunt pline de cute? Raspunsul la rugaciunile tale este o statie de calcat.

Datorita presiunii aburului, imbracamintea ta va scapa de aspectul neingrijit de dupa spalare si uscare. Unele fiare iti ofera posibilitatea sa umpli rezervorul chiar si in timpul utilizarii, fara a mai fi nevoie sa il deconectezi si sa astepti sa se raceasca. In functie de modelul pe care il alegi, rezervorul poate sa aiba o capacitate intre 1 si 2 litri, iar autonomia bateriei de aproximativ 2 ore. De asemenea, greutatea aparatului este mai mica decat cea a unui fier de calcat traditional, astfel ca bratul tau nu va ma resimti atat de repede oboseala.

Recomandari statii si prese de calcat

Sistemul de calcare CareStyle 5 IS 5043 de la Braun este dotat cu o tehnologie care nu necesita reglarea temperaturii, indiferent de materialul care urmeaza sa fie calcat. Placa Eloxal 3D asigura o alunecare eficienta pe suprafata hainelor, evitand mototolirea acestora. Pretul acestui fier de calcat se ridica la 270 de euro.

Recomandari statii si prese de calcat

Vaporella Silence Eco Friendly de la Polti are incorporata o tehnologie eco ce iti permite sa limitezi consumul de energie si de apa, garantandu-ti performante excelente. Daca activezi si functia de aburi Turbo, cutele vor fi indepartate cu usurinta dintr-un singur pas. Pretul este de 279 de euro.

Recomandari statii si prese de calcat

Stiromatic Instant PRO de la Ariete impresioneaza cu un generator de aburi foarte modern care te ajuta sa economisesti timp si efort, dar si cu o putere de 2200 de W. Placa sa este din ceramica, iar manerul este fabricat dintr-un material comod care iti permite o manevrare usoara. Pretul acestuia este de 79 de euro.

Recomandari statii si prese de calcat

Stirella PRO1867 de la De’Longhi este capabil sa produca pana la 300 de grame de abur datorita functiei Stream Turbo. Sistemul seteaza in mod automat cantitatea de aburi necesara unui anumit articol vestimentar. Are o putere de 2200 de W. Placa exterioara are un strat de ceramica, pentru o distributie uniforma a caldurii, iar cea centrala este confectionata din otel inoxidabil, pentru a asigura netezirea tesaturilor. Pretul este de 220 de euro.

Hainele pot arata impecabil chiar si fara fierul de calcat traditional! O prima alternativa pentru a inlocui fierul de calcat este presa. Un model recomandat este cel de la Fiseldem. Acesta are o putere de 1.200 de W si dimensiunea de 56×20 cm. Presa are controller de temperatura, emisie de aburi si rezervor detasabil pentru apa distilata. Aceasta este echipata cu inchidere automata pentru a preveni accidentele. Indicatoarele luminoase te anunta cand este gata de utilizare. Dispozitivul este dotat si cu un spray pentru a umezi materialul si a facilita calcarea.

Recomandari statii si prese de calcat

Un alt produs pentru calcarea hainelor este Laurastar Pulse. Acesta este dotat cu o tehnologie cu aburi care se bazeaza pe impulsuri, oferind doza optima de aburi pentru un rezultat perfect. Mai mult, datorita placii 3D, aburul este dispersat in mod uniform, permitan eliminarea pliurilor dintr-o singura trecere. Cu o singura miscare a manerului, fierul incepe sa raspandeasca in mod automat un jet de aburi pentru un rezultat profesionist. Acest aparat are in componenta si o protectie pentru tesaturile mai delicate. Rezervorul de apa are o capacitate de stocare de 1,2 litri. Laurastar Pulse se incalzeste in doar 3 minute, datorita unui sistem patentat de inchidere si deschidere.

Share.