Recomandari suporturi tablete

0

Cand vrem sa stam linistiti in pat si sa ne uitam la un serial sau sa ne documentam in legatura cu un anumit subiect, un suport potrivit pentru tableta este tot ceea ce ne lipseste. Acesta poate avea diferite forme, in functie de locul in care il folosim si de pozitia in care stam.

Recomandari suporturi tablete

Meliconi este suportul pentru tableta care se aseaza pe o suprafata dreapta, ca de exemplu la bucatarie sau pe un birou si iti permite sa iti rezolvi treburile mult mai simplu. De exemplu, in bucatarie atunci cand realizezi o reteta noua ai nevoie sa urmaresti toti pasii, iar suportul pentru tableta iti da o mana de ajutor. Meliconi este un stativ durabil si elegant, realizat din aluminiu si prevazut cu niste capacele de prindere rezistente. Acesta poate sustine tablete cu dimensiunile cuprinde intre 7 si 12,2 inch. Pretul este de aproximativ 20 de euro.

Recomandari suporturi tablete

Suportul pe care toata lumea il iubeste, este cel pe care il folosesti atunci cand stai in pat si te relaxezi uitandu-te la filme sau la seriale. Pad Pillow este confortabila deoarece este facuta dintr-un material pufos care iti da senzatia de perna. Cu toate acestea, are si  bucata mai rigida petru ca tableta sa nu alunece si sa poata avea stabilitate. Totodata, suportul este prevazut si cu o extensie pentru o eventuala tastatura wireless. Materialul din care este creat poate fi curatat cu usurinta la masina de spalat deoarece nu se deterioreaza. Acest suport poate fi comandat pe internet la pretul de 30 de euro.

Recomandari suporturi tablete

Totusi, exista si un suport care se adapteaza atat unei suprafete plane, cat si atunci cand stai in canapea. Iprop este reglabil si se adapteaza oricarui spatiu. Baza acestei pernute este confectionata dintr-un material care nu aluneca. Pretul este de aproximativ 30 de euro.

Recomandari suporturi tablete

AirHolder te ajuta sa fii la curent cu noutatile, este dispozitivul care te ajuta sa citesti presa in timp ce gatesti sau faci alte lucruri esentiale. AirHolder este un brat flexibil pe care poti aseza tableta sau cartile electronice. Cu ajutorul acestuia, mainile tale sunt libere si gata sa faca alte lucruri.

AirHolder poate fi folosit la bucatarie, la birou sau chiar in pat intrucat bratul flexibil iti permite sa il pozitionezi in orice directie doresti. De asemenea, suportul este ideal si pentru persoanele cu dizabilitati fizice deoarece le ajuta sa isi continue activitatiile de zi cu zi.

Bratul flexibil suporta greutatea unei tablete normale si te asigura de faptul ca aceasta nu va suferi niciun fel de accident, intrucat suportul este dotat cu un sistem de blocare a gadgeturilor. Cu totii stim ca firul de la incarcator nu este foarte lung. AirHolder iti ofera posibilitatea sa iti incarci dispozitivele deoarece are port USB.

Share.