Recomandari uscatoare pentru haine

0

Daca nu ai un balcon, o terasa sau o camera destinata special pentru zvantarea rufelor, atunci un uscator pentru haine elimina posibilitatea de a avea mucegai si bacterii in casa.

Recomandari uscatoare pentru haine

Un model eficient este uscatorul de la Siemens. Acesta combina un design elegant si modern cu o tehnologie ridicata, inspirand un spirit inovativ al producatorilor. Cele doua variante disponibile, IQ890 si IQ500 sunt dotate cu un condensator exclusiv de auto-curatare si cu un numar variat de programe specifice pentru fiecare tip de material. Modelul IQ890 apartine clasei energetice A+++, ceea ce inseamna ca economia la energie este cu 65% mai mare decat pentru clasa A. Varianta IQ500 este dotata cu clasa energetica A++, prin urmare economia este mai mare cu 60% fata de clasa A.

Recomandari uscatoare pentru haine

Un alt nume mare in industrie este Bosch. Acest brand prezinta o gama de uscatoare care se concentreaza pe eficienta energetica si uscarea cat mai rapida a hainelor. Uscatorul este dotat cu tehnologia Air Active care ajuta la o imbunatatire a procesului de uscare. Pentru aceasta tehnologie, Bosch a primit si certificarea ECARF, ceea ce inseamna ca masina de uscat va tine departe de hainele tale alergenii si bacteriile.

Recomandari uscatoare pentru haine

Daca uscatoarele clasice vi se par prea scumpe, atunci uscatorul electric este o solutie mult mai ieftina pentru anotimpul rece. Datorita celor șase bare din aluminiu, un astfel de uscator are un consum minim 0,10 KW / h la o putere de 100W si este echipat cu termostat intern. Desi are un pret mult mai mic decat uscatorul automat, exista o serie de dezavantaje precum formarea condesului in camera in care hainele se pun la uscat si necesitatea supravegherii acestuia.

 

 

Share.