reMarkable, tableta E Ink, care intentioneaza sa inlocuiasca hartia

0

reMarkable e un notebook digital ce doreste sa imite cat mai mult experienta scrisului pe hartie la care adaugam avantajele tehnologiei moderne.

reMarkable Paper Tablet este destinata acelor oameni nostalgici dupa textura, senzatia si simplitatea hartiei dar care doresc si ceva conectat, inteligent si care poate fi backup-uit. Co-fondatorii Magnus Wanberg si Mats Solberg au lucrat in ultimii ani pentru a mari capacitatile ecranelor ce folosesc tehnologia hartiei electronice (e-paper). Cu cat este mai mic timpul de raspuns dintre atingere si scris, cu atat se va simti mai naturala scrierea pe o tableta. In cele din urma, cei doi, au reusit sa reduca la jumatate timpul de raspuns pentru ultimile ecrane, pana la aproximativ 55 milisecunde.

Tableta reMarkable Paper Tablet este destinata desenului, scrisului si cititului. Destul de basic. Unul dintre punctele forte ale reMarkable este capacitatea sa de a fi un instrument excelent pentru artisti, nivelul de detaliu pe care il pot obtine este impresionant.

reMarkable

Software-ul a fost dezvoltat special pentru reMarkable si, la fel ca si designul si functionalitatea tabletei, este intentionat super simplist. Ecranul de start este proiectat ca o biblioteca, combinand desenele, cartile si notitele intr-o retea. Nu exista nici un magazin de carți electronice, asa ca dacă intentionati sa folositi dispozitivul pentru a citi, atunci va trebui sa obtineti cartile din alta parte.

Deocamdata, puteti afla mai multe de pe site-ul reMarkable sau pre-comandați unul pentru 479$Pen-ul nu este furnizat impreuna cu tableta. Este o achizitie suplimentara de 79$.

Share.