Review JBL XTREME

1

JBL XTREME nu este o boxa portabila obisnuita, ci una care ne-a surprins atat prin calitatea sunetului cat si prin constructia foarte solida. JBL a creat aceasta boxa cu scopul de a fi folosita in exterior, la piscina sau cand iesi la un gratar, dar nu inseamna ca nu poate fi folosita si la interior.

Boxa vine echipata cu o baterie imensa, cu o capacitate de 10.000mAh si care ofera o autonomie de maxim 15 ore. Cu ajutorul acestei baterii puteti sa va incarcati si telefonul mobil sau tableta, gratie porturilor USB din spate.

Review JBL XTREME

In partea de sus a boxei se regasesc butoanele de control, iar in partea frontala avem doua woofere de 63 mm si doua tweetere de 35mm, si in total avem la dispozitie 40W RMS. Inca o parte interesanta a acestei boxe este amplificarea; JBL XTREME are in interior doua amplificatoare separate de clasa D; acest tip de amplificator este cel mai recomandat pentru astfel de sisteme, el avand o eficienta teoretica de 100%.

Review JBL XTREME

Saturatia sunetului are o medie de 80dB. In lateral gasim doua difuzoare pasive cu diagonala de 3 inch care au rol de subwoofer. Basul este prezent, dar in functie de melodia pe care o ascultati, acesta este redat cel mai bine de la 70Hz in sus; ce este sub aceasta frecventa nu va fi redat prea grozav. Pe partea de inalte sta bine, dar la fel, in functie de melodie, aceasta par uneori fortate, si creaza un amestec de sunete deranjant.

Share.