Revols – castile create dupa forma urechilor tale!

1

Revols sunt castile pe care orice dependent de muzica trebuie sa le aiba.

Navi Cohen si Daniel Blumer, doi co-fondatori ai companiei care creeaza aceste produse, sunt de parere ca o pereche de casti obisnuite iti pot provoca inflamatii ale urechilor si ca este bine ca fiecare dintre noi sa avem propriile casti confectionate dupa liniile urechilor noastre. Cei doi au gasit o cale de a crea castile ideale pentru fiecare din noi. Tot ce trebuie sa faci este sa stai cu o solutie modelatoare in urechi timp de cateva minute si sa tii gura deschisa pentru a se forma o matrita. Apoi, aceasta matrita este trimisa la companie, si astfel devii posesorul unei perechi de casti personalizate.

Cand primesti castile, vei observa capetele de silicon ale castilor care sunt umplute cu un gel modelator. Urmatorul pas pe care trebuie sa il faci este sa descarci o aplicatie care te va instrui in procesul de adaptare. Trebuie doar sa iti pui castile in urechi si sa apesi pe un buton pentru ca pernutele din gel sa se intareasca si sa preia exact forma urechilor tale.

revolsRevols functioneaza cu ajutorul Bluetooth-ului iar durata de viata a bateriei este de 8 ore. De asemenea, poti adauga si o baterie externa care sa mai lungeasca timpul de ascultat melodiile preferate cu aproximativ 6 ore. Aceasta este mica si subtire, astfel incat nu te va afecta faptul ca va fi atasata de cablu. Bineinteles ca aceste casti ofera si posibilitatea de a vorbi la telefon.

Revols au si o optiune speciala cu ajutorul careia poti, sau nu poti sa auzi zgomotul din jurul tau. Totul este controlat cu aplicatia de pe telefon.

Ultima, dar nu cea din urma este calitatea sunetului. Castile personalizate sunt in parteneriat cu celebra firma Onkyo din Japonia, astfel ca sunetul nu poate fi decat unul foarte bun.

Share.