Vrei caine sau pisica? Dar un robot pisica?

0

Un proverb vechi spune ca iubitorii de pisici nu au ce cauta impreuna cu iubitorii de caini. Acum insa nu mai trebuie sa alegi intre caine si pisica, si asta pentru ca poti sa-ti iei acasa un sau o (??) robot pisica. Alan toarce mai ceva ca o pisica vie.

robot pisica

Alan este produs de Hasbro, una dintre cele mai  importante companii de jucarii din lume. Doar ca de data aceasta nu mizeaza pe publicul sau clasic, ci pe cel de varsta a treia. Producatorii spun ca Alan este perfect pentru cei mai batrani dintre noi care alaturi de pisica robot nu se vor mai simti atat de singuri.

Acest robot pisica imita perfect infatisarea de felina, nu lasa par pe haine sau pe canapele si nici nu zgarie mobila cu gherutele, fiind un robot bine educat.

robot pisica

Alan are capacitatea de a imita o pisica aproape perfect, de la modul in care arata, pana la sunetele pe care le produce sau chiar la blanita moale si catifelata pe care o poti mangaia fara oprire.

Acest robot pisica functioneaza pe baza unor senzori cu ajutorul carora poate interactiona usor cu persoanele de langa el. In momentul in care intri in camera, Alan reactioneaza. Daca il mangai pe burtica, se comporta ca un motan adevarat.

Alan stie cand vine noaptea si se pregateste de culcare. Este perfect pentru copii, dar si pentru cei in varsta, singuri. Asta pentru ca acest robot-pisica nu trebuie hranit si nici curatat.

Alan costa aproximativ 100 de dolari.

Share.