Roomba 980 – cel mai tare aspirator robot de pe piata

0

Roomba 980 este cel mai popular robot-aspirator din America. Cu peste 14 milioane de unitati vandute in intreaga lume, iRobot este lider global pe acest segment. Mai mult, firma americana sustine ca 20% dintre aspiratoarele din lume au fost inlocuite cu roboți. Mai toti marii producatori au un astfel de model in portofoliu. Dar, toata lumea recunoaste ca modelul Roomba este cel care a adus notorietate acestui produs in intreaga lume. In Romania, Roomba are preturi care variaza intre 1299 RON si 4.499 RON.

Varful de gama este Roomba 980 si aduna cele mai tari specificatii pentru ca tu sa stai degeaba in timp ce dai cu aspiratorul. Imagineaza-ti ca nici macar nu trebuie sa-l supraveghezi pentru ca iRobot implementeaza, simultan, intr-un produs de consum, tehnologia de localizare vizuala si de cartografiere (vSLAM®).

roo

Prin tehnologia de navigare iAdapt 2.0, Roomba 980 învață drumul, “vede” și recunoaște mobilierul sau obstacolele și intrarea în camera alăturată. Senzorii speciali sunt plasați în partea de jos a robotului și prin ei poate recunoaște din timp spațiul liber de dedesubt, eliminând astfel, posibilitatea de a cădea de pe scari, de ex.

Robotul curata cam orice tip de pardoseli dar, sistemul de curatare AeroForce cu functia Carpet Boost detecteaza zonele cu mocheta si ofera de doua ori mai multa performanta de curatare. Design-ul este creat pentru a fi în măsură să pătrundă sub mobilier, canapele și fotolii.

screen-shot-2016-12-19-at-3-44-10-pm

iRobot a echipat aspiratoarele robotizate cu funcția ANTI Încurcarea în cabluri. Atunci când periile simt rezistență, ele își vor schimba rotația. În acest fel, robotul este eliberat din cabluri și poate continua curățenia. Sistemul Wall Follow face curatenie perfecta pe langa pereti, mobile sau in colturile incaperilor.

x

Virtual Wall și Halo limitează accesul robotului în camerele în care nu doriți să aspire și îl ține departe de lucrurile pe care doriți să le protejați.

wall

Roomba 980 curăță fără oprire pâna la 185 mp cu o singură încarcare, iar in momentul in care evalueaza curatenia ca fiind terminata, incepe sa caute automat baza unde se incarca pentru urmatorul proces de curatare.

Mai mult, cu ajutorul aplicatiei de pe telefon iRobot HOME, poti controla functiile din orice loc ai fi.

aplicatie

Cand vine vorba despre robotii de curatare, e simplu: ca sa intelegi cu adevarat cum functioneaza trebuie sa-i testezi si sa-i lasi sa-si faca treaba. iRobot pune la podea cele mai tari inovatii si sisteme pt curatarea casei tale. Asa ca, daca te bate gandul sa lasi curatenia pe mana unui expert, iti recomandam sa apelezi la campionul pietei in acest moment: Roomba 980. Iar daca vrei sa-l testezi inainte de a-l cumpara, te invitam sa intri pe electrozona.ro.

1

Pentru mai multe detalii despre Roomba accesati www.irobot.ro. Roomba este distribuit la noi in tara prin  Certus Mercatus Romania.

 

Share.