Roomba 980 – robotul care face singur curatenie

0

Roomba 980 este probabil, cel mai popular robot-aspirator din America. De fapt, iRobot au inventat “aparatul” care face singur curatenie prin casa si de care americanii par indragostiti iremediabil. De altfel, cu peste 14 milioane de roboti din intreaga lume, iRobot este lider global pe acest segment.

Roomba+980_Bed

Deocamdata, la noi este un concept pe care abia il descoperim, mai ales ca, de cele mai multe ori, pretul ne cam tine la distanta. Roomba 980 se invarte in jurul sumei de 1000 de euro (pret de 4.499 RON pe www.irobot.ro  prin distribuitorul local Certus Mercatus Romania).

Roomba+980_obstacle_CROP

Pare mult, dar, daca specificatiile producatorului se adeveresc, investitia pe termen lung chiar merita. Cum ar fi sa stai doua ore la televizor, in timp ce robotul face ordine? Nu trebuie nici macar sa-l supraveghezi pentru ca iRobot implementeaza, simultan, intr-un produs de consum, tehnologia de localizare vizuala si de cartografiere (vSLAM®). Aceasta tehnologie revolutionara face parte din noul sistem de navigatie iAdapt® 2.0 cu localizare vizuala, care permite robotului Roomba 980 cartografierea mediului in timpul curatarii, tinand evidenta spatiului unde este activ, pana cand acesta este complet curatata.

iRobot+HOME+App

Roomba 980 are 3 caracteristici principale:
INTELIGENT – Roomba 980 combina navigarea adaptiva cu localizarea vizuala pentru a curata timp de pana la doua ore, apoi se reincarca si reia dupa cum este necesar pana cand curata tot spatiul unei case;
SIMPLU – aplicatia iRobot HOME ofera utilizatorilor posibilitatea de a controla robotul Roomba 980 de oriunde si oricand printr-o simpla apasare;
CURAT – sistemul de curatare AeroForce ™ cu functia Carpet Boost (crestere a puterii de aspirare pe covoare) detecteaza zonele cu mocheta si ofera de doua ori mai multa performanta de curatare, facand din Roomba 980 cel mai performant robot aspirator al iRobot Corp, lider in furnizarea de solutii bazate pe tehnologie robotizata.

Cu navigare vizuala inteligenta, control prin aplicatie si conectivitate Wi-Fi®, noul Roomba 980 curata si mai mult pentru o casa si mai curata. Ramane de vazut, il vom avea in curand in teste la electrozona.ro.

Share.