Roxxter de la BOSCH, robotul de curatare controlat cu ajutorul lui Alexa

0

Un robot de curatare ce poate fi dirijat prin intermediul comenzilor vocale pe care i le dam lui Alexa, asistentul personal Amazon? Se numeste Roxxter si este ultima propunere de la Bosch.

Pentru a face curat cu Roxxter vom avea nevoie doar de un smartphone si sa descarcam aplicatia gratuita Home Connect cu care putem controla toate aparatele inteligente Bosch.

roxxter

Robotul permite integrarea cu IFTT, astfel incat putem sa il programam sa inceapa sa curete, de exemplu, atunci cand vom stinge luminile si vom parasi casa.

Functia RoomSelect va permite sa definiti zone precise pentru curatarea si zone care doriti sa fie evitate de aparat.

In plus, Roxxter poate fi si camera de supraveghere, acesta este echipat cu o camera cu rezolutie Full HD. Camera permite utilizatorului sa vada in orice moment ceea ce se intampla acasa in lipsa sa, accesand doar aplicatia Home Connect. roxxter

 

Roxxter este echipat cu o serie de role care faciliteaza utilizarea sa chiar si in locurile greu de accesat, cum ar fi colturile.

Robotul de curatare va exista in doua variante. Pe o parte modelul de baza, fara camera care va avea un pret de 1.199 de euro si modelul cu camera unde pretul se va ridica la 1.399 de euro.

Nu exista inca o data exacta anuntata pentru lansarea lui Roxxter. Este estimat ca vor aparea pe piata ambele versiuni undeva in primavara anului 2018 .

Share.