Clean Closet – dulapul inteligent care iti curata rufele

0

Cu Clean Closet notiunea de a pune rufele murdare intr-un cos si apoi date la spalat va fi, probabil, intr-o zi din viitor redundanta.

Clean Closet, dulapul inteligent futurist, este un concept inovativ al designerului Michael Edenius.

Tot ce va trebui sa faceti va fi sa asezati hainele in dulapul specializat si sa asteaptati ca tehnologia moleculara sa-si faca treaba.

Clean Closet este cos de rufe, masina de spalat si dulap de uscare, all-in-one. Folosindu-si tehnologia, el scaneaza hainele pentru pete si le elimina, le improspateaza (dezodorizeaza), toate aceste actiuni fara a utiliza apa.

Clean Closet foloseste o tehnologie speculativa ce implica aerul si molecule brevetate care detectează și curata rufele murdare in mod automat. Dar ceea ce caracterizeaza intr-adevar conceptul lui Michael este simplitatea din spatele lui: haine curate, fara spalare.

Motivatia din spatele Clean Closet provine din posibilitatea ca resursele (cum ar fi apa și spatiul de locuit) sa fie limitate in viitor, si, prin urmare, apare nevoia de a gasi mijloace alternative de a curata hainele. Poti vedea mai joc cum functioneaza acesta.

Mergand pe solutiile multiple percepute de designeri pentru a spala rufele, se pare ca trendul existent este fie tamburul detasabil sau curatarea hainelor fara apa.Tu ce crezi?

Share.