Salveaza spatiu cu o bucatarie monobloc

0

In bucatarie ne petrecem mare parte din timp, asa ca avem nevoie de spatiu pentru a ne desfasura activitatiile. Bucatariile monobloc sunt o alegere cat se poate de inteleapta, in special daca ai un spatiu redus in apartament si nu iti permiti sa faci risipa.

mini

Bucatariile monobloc iti ofera foarte multe solutii pentru amenajarea apartamentului tau. Acestea sunt ultra-compacte, cu mobilier retractabil si dotate cu tehnologii avansate, combinand imaginatia cu functionalitatea.

mini2

Minisystem de la Snidero a fost conceputa cu un design atractiv, detalii finisate perfect si o tehnologie moderna. Aceasta a fost proiectata pentru a se potrivi spatiilor mici, mentinand toate facilitatile si optiunile unei bucatarii de dimensiuni mari. Initial, Minisystem a fost creata pentru birouri sau studiouri, insa, cu timpul, aceastasi-a extins orizonturile si a fost bine primita in apartamentele oamenilor. Comanda poate fi plasata pe internet, iar pretul pentru un astfel de rasfat este de aproximativ 2.200 de euro.

mini3

O bucatarie monobloc cu adevarat spectaculoasa este Circle de la Compact ConceptPer. Aceasta se roteste la 360 de grade, iar spatiul pe care il ocupa este de numai cativa metri patrati. Bucataria este dotata cu toate accesoriile necesare, oferindu-ti o functionalitate la standarde ridicate. Fiecare raft se roteste pentru ca tu sa ai la indemana tot ceea ce iti doresti. Acest tip de bucatarie poate fi pozitionat si in mijlocul unei bucatarii spatioase, pentru un aspect cat mai modern al casei tale.

mini5

Ecocooking de la Clei este solutia ideala daca vrei sa economisesti timp, bani si spatiu. Aceasta are 2 metri intaltime si doar 70 de cm latime. Bucataria a fost conceputa sub forma de coloana si contine in interior toate aparatele de care ai nevoie, de la frigider, pana la plita cu inductie. De asemenea, aceasta este dotata si cu o chiuveta cu robinet retractabil.

 

Share.