Samsung AddWash – masina de spalat care nu uita si nu iarta niciun ciorap!

1

La cat de repede si mult a evoluat tehnica in materie de electrocasnice, pare ca nu mai e nimic de inovat si de descoperit. Samsung AddWash vine cu o gaselnita care ii va satisface mai ales pe cei mai uituci dintre noi.

Samsung-WW8500-AddWash

 

Probabil ca de multe ori ti s-a intamplat sa pui hainele la spalat, sa apesi butonul de pornire si sa realizezi ca ai uitat sa arunci inauntru si perechea preferata de pantaloni. Samsung a inventat pentru asta masina de spalat WW8500 AddWash, care iti permite sa deschizi capacul chiar daca aceasta este in functiune. Desi arata ca o masina de spalat traditionala, cu incarcare prin fata, aparentele pot fi inselatoare. In interiorul usii principale exista o „usa” secreta care va permite sa adaugati haine si dupa inceperea ciclului de spalare. De asemenea, puteți adăuga cu ușurință rufe spălate de mână, pe care doriți doar să le clătiți sau să le uscați prin stoarcere.

sec01_bg01

Samsung a realizat un studiu iar rezultatul este uimitor: 90% din utilizatorii din Europa au recunoscut ca de multe ori li se intampla sa uite sa adauge unele haine murdare inainte de a porni ciclul de spalare. Asadar, compania a introdus o noua tehnologie in industria de electrocasnice. Usa se poate deschide doar in momentul in care apa din interiorul tamburului are un nivel destul de scazut, pentru a evita o scurgere de apa sau deteriorarea masinii de spalat.

lea

In momentul in care masina merge, trebuie doar sa apesi pe butonul de pauza, iar usa secundara se poate deschide si poti adauga cate haine doresti. Cele mai multe masini cu incarcare frontala va obliga sa apăsați pauză și sa așteptați ca apa să se scurgă. AddWash rezolvă această problemă prin oprirea imediată a tamburului și permițându-vă să adăugați extra-urile imediat. Nu este vorba doar de haine, puteți adăuga, de asemenea si extra balsam in mijlocul ciclului de spalare.

Samsung AddWash WW8500_2

Samsung AddWash este prevazuta si cu optiunea de blocare pentru copii, in cazul in care acestia ar putea deschide accidental capacul.

Cgfj_FCUMAEugrd

Lucrurile bune nu se opresc aici. Masina de spalat are functii inteligente compatibile cu smartphone-uri Android sau iOS. Acest beneficiu te ajuta sa monitorizezi programul de spalare si, de asemenea, poti primi notificari in momentul in care incepe o noua etapa din ciclul de spalare.

maxresdefault

Pentru a economisi timp, poti selecta programul SuperSpeed. Acesta va spala hainele in mai putin de o ora, cu aceeasi performanta de curatare. Acest program are la baza tehnologia SpeedSpray, care elibereaza jetul de apa sub forma de spray si poate curata hainele cu rapiditate.

Pentru rezultate excelente si haine impecabile, masina de spalat AddWash se bucura si de tehnologia Ecobubble. Aceasta produce bule care patrund in tesaturi de 40 de ori mai repede decat un detergent Spalarea este puternica si eficienta chiar si la temperaturi mici.

Motorul Digital Inverter este mult mai silentios si contribuie la imbunatatirea eficientei energetice. Pentru acest tip de motor, compania ofera 10 ani de garantie.

Share.