Lansari Samsung la IFA 2016

0

În ultimii trei ani, divizia de electrocasnice Samsung a crescut de aproape cinci ori mai rapid comparativ cu ritmul pieței din Europa.

Succesul înregistrat de noile produse precum AddWash, lansată la IFA 2015, a transformat Samsung în cel mai mare brand de mașini de spălat premium în Franța, Italia, Polonia și Marea Britanie.

Anul acesta, la IFA 2016, Samsung a anunțat două noi produse AddWash – AddWash Combo, care elimină nevoia de a achiziționa un uscător separat și AddWash Slim care încape în spații restrânse fără însă a reduce capacitatea de spălare.

Samsung a lansat trei linii de electrocasnice incorporabile, Contemporary Line, cu un frigider integrat, Black Line, ce are un design cu linii semi mate, negre, pentru un aspect atemporal și colecția originală Chef Collection. Noul frigider din colecția Contemporary Line oferă performanță avansată, datorită tehnologiilor No Frost, Twin Cooling PlusTM, Cool Select Zone Plus.
IMG_2680

În plus, și frigiderul mult așteptat Samsung Family Hub ajunge în Europa. Acest model dispune de tehnologiile Twin Cooling Plus TM, care păstrează prospețimea alimentelor un timp îndelungat, precum și Precise Chef Cooling TM , care păstrează fluctuațiile de temperatură în limita a plus sau minus 0,5 grade Celsius. Family Hub dispune de asemenea de funcția specială Chef Zone TM, ideală pentru păstrarea alimentelor cu proteine sensibile la temperatură. Iar fotografiile făcute de cele trei camere foto din interior pot fi accesate de către utilizatori direct de pe smartphone-urile lor, pentru a verifica ce alimente mai au în frigider sau de ce alimente au nevoie.

Family Hub este echipat cu un ecran tactil Full HD de 21,5 inci, cu o gamă largă de funcționalități. Poate fi un ecran interactiv pentru notițe, fotografii, calendar sau desene, pentru toți membrii familiei. Conținutul poate fi încărcat folosind interfața tactilă sau de la depărtare de pe smartphone sau tabletă.

IMG_2669

Utilizatorii pot folosi ecranul și aplicația de cumpărături online pentru a cumpăra chiar din bucătărie alimente pentru frigider. Samsung încheie parteneriate cu mai multe lanțuri comerciale online, inclusiv cu furnizori premium de mâncare italienească precum Eataly, sau alte companii care fac livrări la domiciliu, precum Supermercato24 și magazinul elvețian coop@home.

IMG_2671

Family Hub le oferă utilizatorilor europeni posibilitatea de a găti alături de bucătari-șefi, prin aplicația Club des Chefs. Direct din ecranul frigiderului, Club des Chef oferă sfaturi profesionale despre gătit, prin intermediul rețetelor scrise sau video. Samsung redefinește experiența gătitului, permițându-le utilizatorilor să urmărească bucătarii-șefi la treabă, în partea superioară a ecranului, în timp ce în partea de jos este listată rețeta pentru gătit.

IMG_2730

 

Share.