Samsung lansează un nou robot aspirator la CES 2017

1

Samsung Electronics a lansat cel mai nou aspirator din populara gamă POWERbotTM, modelul VR7000. Acesta are o putere de aspirare mai mare și un design subțire, având 4 inci în înălțime (97mm) și fiind cu 28% mai subțire decât modelele anterioare de aspiratoare robot ale Samsung.

Samsung POWERbotTM VR7000

Noul design este special creat pentru consumatorii care își doresc o curățare automată mai bună. Conform unui studiu intern realizat de către Samsung, 39% dintre utilizatorii din America de Nord au declarat că se așteaptă ca aspiratorul lor să poată aspira în locurile greu accesibile și să aibă o capacitate de aspirare suficient de mare pentru a elimina nevoia de curățare manuală a suprafețelor care au fost deja aspirate.

În funcție de modelul ales, POWERbotTM VR7000 asigură o curățare temeinică, prin generarea a până la 20 de wați în puterea de aspirare, reușind să acopere zone pe care un aspirator operat manual nu le poate atinge, cum ar fi spațiile de sub pat sau de sub alte obiecte de mobilier.

Funcția Edge Clean Master a aspiratorului POWERbotTM VR7000 permite dispozitivului să se apropie de perete la o distanță de ½ inci (15mm). Acest lucru este posibil datorită faptului că peria de 11 inci (288mm) a aparatului, care este și cea mai lungă dintre mărcile de top, este amplasată foarte aproape de partea din față, astfel încât, atunci când aspiratorul atinge peretele, acesta poate aduna cu ușurință praful sau firele de păr.

În plus, funcția Auto Shutter îndeplinește cerințele utilizatorilor de curățare prin bariera automată care se lasă automat în jos pentru a ajuta aparatul să colecteze mai mult praf de pe margini.

Sistemul de auto-curățare a periei – Self-Cleaning Brush – al aspiratorului POWERbotTM VR7000 reduce semnificativ cantitatea de praf și de păr care rămâne blocată în perii. Acest dispozitiv al aspiratorului colectează resturile în centrul periei, facilitând transferul mai ușor în lada de gunoi, pentru a reduce numărul de curățări ale echipamentului.

Aspiratorul POWERbotTM VR7000 este dotat cu o serie de funcții inteligente, care oferă putere și o performanță automată dispozitivului. Cu sistemul de cartografiere Visionary Mapping Plus și cu senzorul FullView 2.0, aspiratorul robot POWERbotTM VR7000 cartografiază casa și detectează colțurile camerei, pentru a oferi o curățare eficientă. Apoi, acesta se poate ghida singur spre zone murdare din casă, indiferent de suprafață. De asemenea, poate detecta și curăța și în jurul unor obstacole sau obiecte de mici dimensiuni (mai puțin de 10mm sau 0,4 inci).

Funcția automată Intelligent Power Control ajustează nivelul puterii de aspirare, optimizând funcția de curățare în concordanță cu tipul suprafeței. Spre exemplu, atunci când aparatul se mută de pe parchet pe covor, motorul își ajustează puterea de aspirare la suprafața pe care se află, pentru a furniza o performanță optimă.

 

Share.