Samsung extinde gama de mașini de spălat

0

Samsung WW6850N, mașină de spălat cu tehnologie QuickDrive ™ și asistent inteligent de spălare Q-rator beneficiază de un timp de spălare mai rapid și funcționalități inteligente îmbunătățite. 

Samsung a anunțat următoarea generație de mașini de spălat inovatoare: mașina de spălat WW6850N cu tehnologia revoluționară QuickDrive ™. Îndeplinind cerințele clienților referitoare la viteză și performanțe superioare de curățare, mașina de spălat compactă de 60 cm realizează o curățare completă cu până la 35% mai rapidă, comparativ cu modelele actuale Samsung.

Modelul WW6850N cu tehnologia QuickDrive ™ este cel mai recent dintr-o gamă de mașini de spălat ce dispune de o serie de inovații, precum activewash™ Top Load Washer – mașina de spălat cu încare verticală și chiuvetă încorporată, AddWash™ Front Load Washer – mașina de spălat cu încărcare frontală care permite adăugarea articolelor uitate, după ce ciclul de spălare a început deja și perechea FlexWash + FlexDry, mașinile de spălat și uscat care permit fiecare spălarea, respectiv uscarea a două tipuri de haine simultan.

Performanța mașinii de spălat inovatoare WW6850N începe cu tehnologia QuickDrive™, care are un tambur mare și o placă electronică în partea din spate ce se deplasează independent. Această tehnologie creează o acțiune dinamică care mișcă hainele în patru direcții , în sus și în jos, înapoi și înainte, pentru a îndepărta murdăria rapid, ușor și complet într-un ciclu de spălare mai puternic și mai intens, cu până la 35% mai scurt decât al altor mașini de spălat Samsung comparabile. În plus, în varianta cu lățimea de 60 cm și suprapuse, mașina de spălat WW6850N și uscătorul asociat au o dimensiune ideală pentru spații mici, asigurând o spălare rapidă, eficientă și confortabilă.

Modelul WW6850N este compatibil cu tehnologia Internet of Things (IoT) și cu ecosistemul Samsung SmartThings. Asistentul de spălare Q-rator are funcții inteligente care simplifică ciclul de spălare datorită funcționalităților intuitive:

  • Laundry Recipe face recomandări automate pentru cicluri optime de spălare pe baza culorii, tipului de țesătură și gradului de murdărire introdus de utilizator.
  • Laundry Planner permite utilizatorilor să gestioneze timpul în care ciclul de spălare se va termina, ajustând în consecință setările ciclului.
  • HomeCare Wizard monitorizează mașina de spălat pentru ca performanța acesteia să fie optimă și oferă instrucțiuni de întreținere ușor de urmat

Modelul WW6850N cu tehnologie QuickDrive™ a câștigat premiul onorific la CES Innovation Awards 2018. Tehnologia QuickDrive™ va fi disponibilă și în România începând cu primul trimestru al acestui an.

Share.