Cauti un aspirator vertical? There’s a new boy in town: Samurai 2 în 1 de la Dirt Devil.

1

 

Tot mai multa lume prefera aspiratoarele verticale. Sunt usor de folosit, de depozitat si parca isi fac treaba mult mai repede. Versatilul aspirator reîncărcabil este soluția perfectă pentru curățarea întregii locuințe și îl poți depozita oriunde, neavând nevoie de niciun alt sistem de prindere.

Daca esti in cautarea unui astfel de aspirator, atunci trebuie sa stii ca Samurai 2 în 1 are o baterie litiu-ion de 18 volți, aparatul este complet reîncărcat și pregătit pentru o utilizare de 35 de minute, la putere maximă. Acesta poate fi folosit cu ușurință în curățarea mobilei, pardoselei, în mașină sau în spații înguste. În plus, lampa cu LED asigură împreună cu funcția de vidare o curățare mai eficientă. Noul Samurai de la Dirt Devil oferă utilizatorilor libertatea de a curăța folosindu-se de multiple caracteristici: nu depinzi de prize, poți curăța și pe lumină difuză, totul în cel mai scurt timp.

Aspiratorul Samurai de la Dirt Devil uimește si prin greutatea redusă, 2.3 kg și manevrarea ușoară. Asigură rezultate perfecte pe multiple suprafețe precum podele dure, covoare și mochete, iar aspiratorul portabil ajunge și în cele mai greu accesibile zone din casă.

Kit-ul complet de accesorii oferă aparatului o varietate de opțiuni de utilizare și include o perie tip tambur care este foarte blândă cu podeaua și o duză flexibilă pentru zonele greu accesibile.

Mai multe detalii despre aspiratorul Samurai găsiți pe site-ul oficial Dirt Devil România. Prețul recomandat al produsului este: 949,99 lei.

Share.