Scaun auto pentru copii de la U-Grow

0

Nu e ușor să alegi un scaun auto pentru copii. Acesta trebuie să fie sigur, usor de manevrat, rezistent și nu prea scump …! U-Grow are in portofoliu un scaun auto pentru copii 3 in 1. Ce inseamna asta?

scaun auto

Scaunele de masina pentru copii trebuie sa respecte in primul rand standardele europene de siguranta. Scaunul BXS-208VN de la U-Grow este in conformitate cu standardul European CEE R44.04.

Care este punctul forte al acestui scaun? Simplu: U-Grow – scaun auto pentru copii BXS-208VN este un scaun pe care poti sa-l folosesti din momentul in care copilul tau implineste 9 luni pana la aniversarea de 12 ani. Este un scaun convertibil de la Grupele 1 – 2 – 3, ceea ce inseamna ca poate fi folosit pentru copii cu greutatea intre 9 si 36 kg.

Un scaun 3 in 1 care iti ofera toate standardele de functionalitate si siguranta. La toate acestea se adauga si faptul ca vei face o economie serioasa pe termen lung.

scaun auto

Mai exact, BXS-208VN poate fi transformat intr-un scaun inaltator cu spatar pentru copiii din grupele 2 si 3, sau, se detaseaza spatarul pentru transformarea sa in inaltator fara spatar pentru copiii din grupa 3.

scaun auto

Compact și portabil, acest tip de scaun se utilizeaza in vehicul numai cu fata catre directia de mers. Scaunul este dotat cu un ham in 5 puncte si catarama cu eliberare rapida. Inainte de instalarea scaunului auto pentru copii, asigurati-va ca centura de siguranta a masinii este complet functionala.

scaun auto

Cel mic se va bucura de o calatorie sigura si placuta. Asta si pentru ca perna scaunului este confortabila. In timpul somnului, capul copilului este bine susținut.

scaun auto

Nu va faceti probleme in ceea ce priveste intretinerea. Husa este complet detasabila pentru o curățare ușoară și este din microfibra, ceea ce inseamna ca nu retine umezeala.

Preț recomandat: 259 RON. Pentru mai multe detalii urmariti video-ul de mai jos:

Share.