Selfie Mirror – noul trend pentru fotografii inedite!

1

Selfie-ul este cea mai cunoscuta metoda de a face poze si de a surprinde cele mai frumoase momente din viata noastra. Fie ca vrem sa trimitem prietenilor o poza din vacanta, fie ca vrem sa vedem cat de bine ne-am aranjat pentru o petrecere sau o iesire in oras, selfie-ul este cel care ne scoate din incurcatura.

Pentru ca acest tip de poza sa fie si mai distractiv si mai usor de realizat, poti utiliza de acum Selfie Mirror. Trebuie sa recunoastem ca, pentru majoritatea dintre noi, nu trece o zi fara un selfie. Aceasta moda a devenit ceva obisnuit si natural.

Selfie Mirror functioneaza foarte simplu: te privesti in oglinda iar aceasta functioneaza ca un ecran gigantic de telefon pentru a surprinde pe deplin postura in care te afli. In spatele oglinzii este pozitionata camera cu care pozele tale vor primi numai cuvinte de lauda. Imaginile sunt stocate pe o memorie SD sau pot fi postate pe pagina ta de socializare. De asemenea puteti face si inregistrari video in format HD, pe care sa le postati direct pe Youtube, totul cu o singura apasare de buton care functioneaza prin bluetooth.

selfie mirror

Camera incorporata in oglinda te ajuta sa monitorizezi si activitatea din casa atunci cand toata lumea este plecata. Un avantaj distractiv este si faptul ca poti avea conversatii cu prietenii pe Skype din fata oglinzii, si nu din fata unui PC.

Marginile oglinzii sunt acoperite cu un sistem de iluminare cu LED-uri performant si cu unul de sunet cu o frecventa intre 150 de Hz si 20 de kHz. In plus, kit-ul pentru selfie-uri mai are in componenta si un ecran de 20,32 de cm cu o rezolutie de 1280 x 800 de pixeli. Astfel, poti avea propria sedinta foto chiar la tine acasa, fara efort. Cu ajutorul timer-ului nu mai este nevoie sa iti folosesti mainile, ca la selfi-urile obisnuite cu telefonul mobil.

Selfie Mirror este si un ajutor de nadejde pentru casa ta! Poate sa controleze toate dispozitivele inteligente, precum: luminiile, aerul conditionat, usa de la intrare si multe altele.

Selfie Mirror, deocamdata, cauta finantare iar lansarea urmeaza sa aiba loc in mai 2016. Atunci vor mai exista alte doua variante, una de 700 x 1,200mm la pretul de 250 de dolari, si una de 550 x 935mm la pretul de 200 de dolari.

 

Share.