SensorSphere este noul android care iti supravegheaza casa

2

SensorSphere este noul android care iti supravegheaza casa. Casele viitorului se anunta a fi dotate cu cat mai multe dispozitive inteligente de supraveghere. SensorSphere este cel in care trebuie sa aveti incredere atunci cand nu e nimeni acasa.

Pentru un control mai bun si pentru a observa toate schimbarile care au loc in interiorul casei tale, este recomandat sa ai cat mai multe camera de streaming. Problema este ca, de multe ori, camerele fixe nu ofera flexibilitate, iar unghiurile de filmare sunt reduse, astfel ca nu ai posibilitatea sa urmaresti cu atentie tot ce se intampla in fiecare coltisor al casei.

SensorSphere este o sfera robotica care are conectivitate Wi-Fi. Aceasta se poate deplasa prin toate camerele locuintei tale, dara niciun fel de probleme. Are un diametru de 11,4 cm si o greutate de 0,5 kg. Camera este fabricaa dintr-un material anti-derapant, astfel ca se poate misca pe orice suprafata. Controlul se poate face prin intermediul unei aplicatii de pe telefonul mobil.

Dispozitivul este capabil sa detecteze mai multe alerte si sa te atentioneze printr-o notificare daca ceva este in neregula cu locuinta ta.

SensorSphere are si un microfon, o camera cu infrarosu, un difuzor, senzori de temperatura, umiditate, fum sau gaze. Daca oricare dintre acesti senzori detecteaza vreo defectiune, utilizatorul este anuntat printr-un mesaj telephonic iar inregistrarea video se declanseaza.

Pretul nu este cunoscut inca deoarece campania de finantare a produsului este in plina desfasurare. Data estimativa de aparitie a dispozitivului este primul trimestru din 2016.

Share.