Senzorii Beagle au grija de sanatatea ta!

0

Sanatatea este cea mai importanta pentru fiecare dintre noi. Zilnic, ne petrecem mult timp in interiorul casei iar mediul ambiental este foarte important. Senzorii Beagle te ajuta sa iti imbunatatesti starea de sanatate, avand posibilitatea de a-i plasa oriunde in casa. Acestia se adapteaza nevoilor tale deoarece pot fi personalizati pana la cel mai mic amanunt.

Beagle este excelent pentru serile in care te strangi acasa cu prietenii si va uitati la filme, iar animalutele de casa sunt la cativa metri distanta de voi. Acest lucru determina o crestere a dioxidului de carbon, ceea ce conduce la dureri de cap si somnolenta. De asemenea, senzorii pot regla temperatura optima si lumina ideala pentru ca tu sa te simti cat mai bine.

Beagle intra in contact cu lucrurile din mediul tau ambiental, si astfel iti poate monitoriza starea de sanatate. Chiar daca te gandesti ca aceste influente pot fi trecute cu vederea, nu trebuie sa te culci pe o ureche deoarece, in timp, se vor vedea “rezultatele”.

Pe langa caracteristicile mentionate anterior, putem spune ca Beagle are grija si de zgomotul care se aude de afara pentru ca tu sa ai un somn cat mai linistit. De asemenea, urmareste si nivelul de umiditate din incapere si te instiinteaza atunci cand presiunea aerului creste, pentru a te feri de migrene, dureri sau tensiune.

Notoficarile trimise de Beagle sunt primite pe telefonul mobil cu ajutorul unei aplicatii. Acest lucru iti da posibilitatea sa faci unele schimbari in privinta sanatatii tale si a celor din jur. Seenzorii sunt magnetici si functioneaza prin bluetooth cu statia de baza. Fiecare senzor are o banda colorata diferit pentru a ii putea deosebi si pentru a se incadra perfect in mediul tau ambiental. Fiecare senzor stocheaza datele timp de trei saptamani.

Senzorii Beagle sunt ideali pentru casele in care sunt copii deoarece le pastreaza o stare a sanatatii indeala si ii ajuta sa doarma cat mai profund.

Pretul acestui aparat este de 45 de lei si asteapta sa fie lansat in primavara anului viitor.

 

Share.