Acțiune voluntară de siguranță pentru un număr limitat de aragazuri marca Bosch.

1
  • Acțiune voluntară de siguranță pentru un număr limitat de aragazuri marca Bosch. Înlocuire gratuită  a racordului de conectare la gaz
  • Apel către posesorii de aragazuri marca Bosch, produse în perioada ianuarie 2009 – octombrie 2011, să verifice aparatul lor electrocasnic.
  • Risc potențial: există posibilitatea unei defecțiuni la un racord de conectare la gaz, pot avea loc scurgeri de gaz și, în cazuri extrem de rare, poate apărea un risc de explozie.
  • Înlocuirea gratuită a racordului de conectare la gaz se va efectua la domiciliul proprietarului.

 BSH Electrocasnice srl face apel la toți posesorii de aragazuri marca Bosch, produse în perioada ianuarie 2009 – octombrie 2011, să verifice dacă aparatul lor electrocasnic este afectat de această acțiune voluntară de siguranță. Cauza este o posibilă defecțiune la un racord de conectare la gaz. În anumite circumstanțe, pot avea loc scurgeri de gaz și, în cazuri extrem de rare, poate apărea un risc de explozie. Un tehnician de service autorizat va oferi fiecărui proprietar al unui aparat afectat înlocuirea racordului de conectare la gaz la domiciliu. Pentru evitarea oricărui pericol potențial, proprietarii aparatelor afectate trebuie să oprească imediat alimentarea cu gaz a aparatului și să întrerupă utilizarea acestuia până la înlocuirea racordului.

 Menținerea celor mai înalte standarde de securitate, calitate de primă clasă și fiabilitate reprezintă o prioritate pentru BSH Electrocasnice srl. Drept urmare, această acțiune voluntară de siguranță este demarată pentru un număr limitat de aparate electrocasnice. Aproximativ 170.000 de aparate electrocasnice produse în perioada ianuarie 2009 – octombrie 2011 sunt afectate, iar o mare parte din acestea au fost vândute în Olanda, Belgia și Germania. În scopul de a contacta cât mai mulți proprietari de aparate afectate, vom derula o campanie media cu anunțuri în ziarele cu cea mai mare acoperire și pe site-uri online.

Toți proprietarii de aragazuri marca Bosch, fabricate între ianuarie 2009 și octombrie 2011, sunt rugați să verifice dacă aparatul lor este afectat pe site-ul www.gascookingsafety.com sau să apeleze numărul de telefon cu tarif normal 021.203.97.48, de luni până vineri, între 08:00 – 20:00 și sâmbătă, între 09:00 – 16:00.

BSH Electrocasnice srl cere scuze clienților săi pentru orice inconvenient cauzat de această acțiune voluntară de siguranță.

 

 

Share.