SleepIQ Kids este patul inteligent care iti spune cum dorm copiii tai noaptea !

0

Somnul copiilor este intotdeauna o preocupare extrem de importanta pentru parinti. Are cosmaruri, este agitat, i se schimba brusc ritmul cardiac sau i se accelereaza respiratia ? SleepIQ Kids este patul inteligent care garanteaza cel mai dulce somn pentru cei mai mici din casa si care te tine la curent secunda cu secunda cu starea copiilor tai.

SleepIQ Kids este patul inteligent

SleepIQ Kids este patul inteligent care se bazează pe diferiti senzori pentru a capta informații despre cea mai buna pozitie a saltelei. Apoi, prin intermediul senzorilor de presiune inregistreaza mișcările copiilor in somn, respirația și ritmul cardiac al acestora.

Screen Shot 2016-05-19 at 9.48.04 PM

Datele stocate se sincronizeaza la o aplicație de pe smartphone pe care o puteti consulta foarte usor. Veti vedea in ce masura activitatile de peste zi sau dieta ii afecteaza. Veti sti cum si cat doarme copilul vostru la secunda.

Screen Shot 2016-05-19 at 9.48.15 PM

Primesti alerte in momentul in care copilul se ridica din pat. De asemenea, daca cel mic se ridica din pat in timpul noptii, o lumina blanda se aprinde sub pat. SleepIQ Kids este patul inteligent care care detecteaza pana si monstrii de sub pat:)

Screen Shot 2016-05-19 at 9.48.23 PM

Patul are de asemnea si un un sistem de ridicare. Pentru mai multe detalii, intrati aici. Un astfel de pat costa intre 800 si 1100 de dolari!

Ramane de vazut in ce masura se merita o asemenea investitie, avand in vedere ca exista atatea aplicatii si bratari de monitorizare a somnului mult mai ieftine!

Share.