Smart Cloud: difuzorul magic plutitor

0

In urma cu doi ani, Richard Clarkson a construit Smart Cloud: o lampa / difuzor in forma de nor.

Designul a fost menit sa evoce o furtuna, cu luminile ce se miscau in interiorul norului si cu tunetele ce se auzeau pe fundal. In restul timpului norisorul putea fi folosit ca o lampa obisnuita ori ca difuzor Bluetooth. Problema cu originalul Smart Cloud a fost ca era sustinut de un cablu din plafon, care strica complet iluzia de a avea un nor magic, muzical si plutitor in camera de zi.

Smart CloudClarkson s-a intors anul acesta cu un nou proiect, Making Weather, care combina originalul Smart Cloud cu tehnologia de levitatie magnetica de la Crealev pentru a rezolva problema veche a cablului, facand un veritabil nor plutitor.Smart CloudConstruit din fibre de poliester albe, norul si baza acestuia au incorporate componente magnetice care ii permit sa pluteasca cativa centimetri deasupra solului. “Fiecare nor este facut de mana, astfel incat fiecare este unic – exact cum ar trebui sa fie un nor”, a declarat Richard Clarkson.

Smart Cloud-ul editia veche, cea cu cablu este de vanzare la pretul de 3,360$, noul norisor ce leviteaza putand fi achizitonat la pretul de 4,620$.

Share.