Smartbe – un carucior inteligent care alearga dupa tine!

0

Noul carucior inteligent Smartbe impaca toate nevoile parintilor si ale copiilor. Chiar daca ai iesit cu copilul la plimbare, asta nu inseamna ca nu poti continua sa practici sport sau sa alergi. Asta pentru ca Smartbe, un carucior inteligent, se tine dupa tine!

smartbe

Smartbe este un carucior inteligent care inseamna combinatia perfecta intre siguranta, confort, tehnologie avansata si un design modern. Poate fi controlat prin smartphone Android sau iOS, sau chiar prin intermediul ceasurilor inteligente.

smartbe

Smartbe este un carucior inteligent care functioneaza cu ajutorul unui motor electric care impinge caruciorul in locul tau. Datorita senzorilor, acesta este capabil sa iti urmareasca miscarile si sa mearga in directia pe care o alegi tu. Rotile caruciorului ofera stabilitate maxina, iar daca Smartbe aluneca la vale, sistemul de frana automatizat se va activa iar copilul va fi in siguranta.

De asemenea, are si un compartiment pentru incalzirea biberonului, in momentele in care este nevoie. Muzica, alarma anti-furt, lacat electronic, senzori, microfon si camera, mai ceva ca o masina de ultima generatie. Scaunul in care sta bebelusul are incalzire automata si se poate ajusta dupa bunul tau plac si in functie de confortul copilului.

smartbe

Luminile de pe carucior sunt destinate plimbarilor nocturne, iar plasa pentru insecte si praf iti protejeaza copilul de bacterii si disconfort. Autonomia bateriei este de aproximativ 6 ore, iar in cazul in care aceasta se consuma, poti folosi caruciorul si manual.

smartbe

Smartbe se afla acum in perioada de finantare pe Indiegogo, iar data estimata pentru vanzare este toamna acestui an. Costa in jur de 400$.

Share.