Transformati-va smartphone-ul intr-un Game Boy cu SmartBoy de la Hyperkin

0

SmartBoy este in esenta, jumatatea inferioara a unui Game Boy, in care se fixeaza smartphone-ului dvs., lasand jumatate din ecranul telefonului la vedere pentru a va putea juca.

Inainte de a incepe sa va jucati, va trebui sa va descarcati atat aplicatia SmartBoy, cat si MyOldBoy, un emulator pre-existent Game BoySmartBoy nu poate tehnic sa ruleze jocurile direct de pe jocurile fizice, va trebui sa asteptati ca aplicatia sa descarce o copie a jocului in memoria telefonului dvs. si apoi sa o deschideti manual utilizand emulatorului.

SmartBoy

Partea din fata are acelasi aspect familiar al dispozitivului Nintendo. In partea din spate puteti sa inserati jocurile preferate. Sub spatiul in care se insereaza jocurile exista un buton care permite utilizatorului sa ajusteze latimea carcasei, pentru a se potrivi cu telefoanele mai mari.

SmartBoy

Desi este proiectat sa functioneze in principal cu jocurile Game Boy si Game Boy Color, este compatibil si cu emulatorii Game Boy Advance.

SmartBoy

SmartBoy arata bine si trezeste acel sentiment nostalgic pe care il doriti sa il aveti atunci cand va jucati clasicele Game Boy.

Il puteti gasi aici la pretul de 59.99 $.

Share.