Smartduvet Breeze – temperaturi diferite in acelasi pat

0

Preferi frigul sau caldura pe timp de noapte? Pilota inteligenta Smartduvet Breeze iti permite sa reglezi temperatura in zone diferite ale patului.

Am scris in trecut despre Smartduvet, cuvertura pentru lenesi ce te ajuta sa iti faci patul cu ajutorul smartphone-ului. De la creatorii patului ce se face singur vine acum Smartduvet Breeze, prima pilota din lume cu sistem dual zone climate control.

E timpul sa te odihnesti, iar pentru cei care fac parte dintr-un cuplu, preferintele legate de dormit pot constitui o adevarata problema. Unii se simt sufocati si isi scot mainile si picioarele la aer pe cand altii raman infrigurati atunci cand li se fura partea de plapuma.

In intampinarea acestor neplaceri vine Smartduvet Breeze, pilota inteligenta ce permite mentinerea de temperaturi diferite pe ambele parti ale patului. De exemplu daca o persoana prefera caldura iar cealalta prefera frigul, pilota poate incalzi o portiune si racori o alta.

Smartduvet Breeze este un proiect original sustinut pe platforma de crowfunding Indiegogo ce a trecut de primul plafon in ceea ce priveste fondurile necesare, avea nevoie de 20.000 $ si a strans in prezent mai mult de 400.000 $. O pilota poate fi rezervata la pretul de 199 $.

Smartduvet Breeze poate fi controlata printr-o aplicatie mobila astfel incat, datorita acestei aplicatii putem ajusta temperatura pilotei pentru a se potrivi nevoilor noastre.

Sistemul functioneaza prin intermediul curentilor de aer generati de un dispozitiv adapostit sub pat.

In timp ce incalzeste o jumatate a patului o poate raci pe cealalta. Si pentru a evita disconfortul, proiectantii ei au decis sa echipeze pilota cu un sistem anti-umiditate ce reduce transpiratia din timpul noptii, care poate fi provocata de caldura, imbunatatind astfel calitatea somnului nostru.

Mai multe informatii | Smartduvet
Link | Indiegogo

Share.