Nu ai chef sa-ti faci patul? Smartduvet il face pentru tine!

2

Daca nu ai chef sa-ti faci patul, don’t worry, s-a inventat cuvertura pentru lenesi: ))

SMARTDUVET

SMARTDUVET nu înlocuiește lenjeria de pat, ci pur și simplu o face mai comoda. Tehnologia în curs de brevetare utilizează o husa simpla gonflabila plasată între plapumă și cearsaf. Acest strat este fabricat dintr-un material extrem de ușor, rezistent si fara cusaturi. Atunci când activați SMARTDUVET, respectvul strat se umple cu aer si va aranja plapuma în poziția initiala.

SMARTDUVET

Invenția este structurata in două părți: o retea de canale plasate în interiorul pilotei în care circula aerul comprimat pentru a aduce patura la forma initiala si un compresor de aer conectat printr-un tub la pilotă. Rezultatul este un sistem care reface forma originala a paturii, prin simpla apăsare a unui buton de pe telefon. Cu aceasta aplicație, puteți fixa în memorie un timp diferit de aranjare a patului pentru fiecare zi a săptămânii, permițându-vă să dormiti mai mult în week-end.

SMARTDUVET este fabricata din plastic ABS rezistent. Acesta găzduiește ventilatorul și placa electronică care conectează husa la telefonul smartphone. Husa este realizata dintr-un material foarte subțire și rezistent si are forma unei grile care permite circularea naturală a aerului și previne acumularea de căldură.

SMARTDUVET

Pretul SMARTDUVET porneste de la 289 de dolari si variaza in functie de dimensiunea dorita. Vezi cum functioneaza in video-ul de mai jos:

Share.